|עצור
סדנאות

Master Stav

New member
|עצור../images/Emo238.gifסדנאות../images/Emo238.gif../images/Emo243.gif

חברים וחברות , יש באפשרותינו לארגן סדנאות שונות חלקן בחינם, חלקן בתשלום, ופה נשאלת השאלה איזה סדנאות היתם אתם/אתן מעונינימ/ות שנארגן וכמה הצדקה יש לעניין , אונ מדברים על סדנאות ל10-1 איש כול פעם לתשובותיכם נודה אדווה וסתיו
 

BiggPoppa

New member
שלושת הסנט שלי

סנט 1: סדנת קצבות. רוצה לראות איך מפרקים פרה לחלקיה השונים, ועוד כללים לטיפול נכון בבשר. סנט 2: סדנת "על האש" - אמנם כולנו חושבים שאנחנו יודעים הכי טוב, אבל תמיד יש מה ללמוד ממקצוען. סנט 3: סדנת עישון בשרים. נראה לי נושא מרתק ואני לא יודע על זה כלום חוץ מכמה תמונות של דודי שמש חלודים שעברו הסבה לעישון.
 

אחשל

New member
מסכים עם BiggPoppa ומוסיף ../images/Emo27.gif

סבישול חלקי פנים, במיוחד כאלה שלא כולם יודעים להתעסק איתם - שקדים, מח, ריאות...
שימוש בבשר בקר וצאן למתכונים מהירים שלא מצריכים בישול ארוך - חלקים מתאימים ומתכונים.
 

kdr

New member
בית מטבחיים

לגבי הסנט הראשון שלך. יצא לי לחזות בפירוק יותר מפרה אחת בבית מטבחיים בחיפה, אפשר להרים טלפון ולבקש להגיע. כמובן מחייבים בחלוק וכובע חד פעמי. ת'אמת, אז הייתי בעל מסעדה ואולי זה מה שעזר.
 

gils33

New member
בעד בעד בעד כמוהו../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

בשר בשר בשר
 
בתי מטבחים

עד כמה שידיעתי משגת בתי המטבחים לא מחלקים בהמות לחלקים הם מבתרים בהמות לחלקים גדולים בית המטבחים היחידי שמחלק בהמה לחלקים(אומנם לא עד הסוף) בית המיטבחים של תנובה בבית שאן. ובהזדמנות זו בואו נדבר מעט על.................מערכת העיכול...טררררררררם ובכן שבעה חלקים...והם 1.המעיים המרכזיים 2.המעיים הדקים 3.המעי העבה..(מגיעה עד לפי הטבעת) 4.הקיבה 5.בית הכוסות 6.הסידור.(נראה כמו ספר עם דפים)בּוּפְחֵצ' במוגרבית.. 7. המעי העיוור לכל אחד צורת הכנה ובישול שונים לדוגמא המעי המרכזי .הוא הקישקה הידוע המעי הדק משמש לעשית צ'וריסו או שטרצ'יצ'ה המעי העבה למילו במסעדות שכן פרוסה ממנו תשמש כמנה יפה הקיבה ווי ווי הקירשה למרקים או לגולש מעולה בית הכוסות.כיס בעל מרקם רך ניתן למילוי וכן לבשל בקוביות הסידור..את הדפים מנקים וממלאים המעי העיבר..נחשב לחלק יוקרתי בעדות מסוימות.נקרא אַבַּווָה אלי להדגיש שזו לא החלוקה הוטרינרית אלא ה"קַצַבִית" שלכם צ'י
 

סמד13

New member
סדנאות התאמה בן אוכל ליין

סדנאת בשרים לבישול ארוך וקצר סדנאת כלים כן כלים סירים מחבתות ועוד
 

gadishoshani

New member
אומנם מבקר פה רק לעיתים - אבל

בהחלט הייתי מגיע לסדנאת בשרים איכותית במרכז. כנ"ל לסדנאת היכרות יין (חשבתי ללכת לזו של איש הענבים ביפו).
 
למעלה