עצות אולי

• פותח הנושא vstt
  • פורסם בתאריך

vstt

New member
עצות אולי

הי,כתבתי כאן בעבר. מנסה קרוב לשנתיים להורות . יש לי בבית 3 ילדים שבאו בקלות.(כשאתה רוצה אתה רוצה וזה לא משנה המספר) הפעם לא עובד. 4 הזרעות עם הרומונים שנכשלו .צילום רחם-תקין.בדיקות הורמונליות ביום ה3 למחזור-תקינות.זרע- תקין (לא מדהים אך תקין). ניסיתי רפואה טבעית ועכשיו ניסיתי משקה דודואים. ממש לא רציתי עוד פעם את ההורמונים האלו אבל אני מתחילה להבין שאין ברירה אלא ללכת להפריה.(נהייתי בלתי נסבלת עם ההורמונים). שאלה שלי כזאת :יש לי דימומים קבוע שבוע אחרי ביוץ (שבוע לפני מחזור) שלפעמים דימומים ממש ולפעמים הפרשות חומות עד המחזור (במשך שבוע). מישהי חוותה כזה דבר? חשבתי שאולי זה הסיבה שאני לא נכנסת להריון למרות שהרופא אומר שזה לא קשור.בעבר היה לי רק הפרשות חומות יומיים לפני מחזור. סליחה על התיאור אבל אני נואשת כבר למצוא פתרון לשבועיים דימום (דימום שבוע+מחזור שבוע). הגוף מאוד מסודר כך שזה קורה כל חודש באותו זמן. עצות אני אשמח לשמוע !!!!תודה רבה :)

1me too1

New member
גם לי יש

שבוע +- של הפרשות חומות עד המחזור.
חלק מהרופאים טוענים שזה כלום, חלק טוענים שהפרוגרסטרון מתחיל לרדת.
עם הוא יורד, למיטב הבנתי, לא יכול להתפס הריון.
עכשיו מצאתי רופא שהסכים לתת לי תמיכה מביוץ

Caitriona

New member
גם לי יש כאלו בד"כ במחזורים טבעיים

אבל אם אני לוקחת תמיכה לקראת החזרה או משהו, אז הם נעלמים.
אמרתי את זה פעם לרופא שלי אבל הוא לא התרגש כי ממילא בזמן טיפולים אני לוקחת תמיכה אז זה פותר את הבעיה (למרות שאני בכלל לא יודעת אם זו בעיה...).
אגב, דווקא החודש שאני בהפסקה מטיפולים ואסור לי לנסות להיכנס להריון באופן טבעי (בגלל צילום רחם+פיפל) אין לי בכלל הפרשות כאלו.
הגוף דרכים מוזרות לו...
שיהיה בהצלחה!

vstt

New member
תודה

בנות-תודה רבה על התגובות. אני באמת אדבר עם הרופא שלי על תמיכה . לקחתי תמיכה אבל רק בהזרעות וזה באמת עזר אבל זה לא פתרון קבע וזה ממש מגעיל.
אם יהיה לי תובנות חדשות מהרופא אחלוק אותם פה.

Caitriona

New member
סתם שאלה

תמיד היו לך כאלו הפרשות לפני המחזור (ז"א גם לפני ההריונות?), אני סתם שואלת מסקרנות כי לי לא היו כאלו לפני שנכנסתי להריון עם בתי.
אני לא בטוחה אם יש לכך משמעות, סתם תופעה שהחלה לה אחרי שחזרה לי הווסת.

vstt

New member
חצי

אחרי ההריון השני שלי זה התחיל אבל זה היה רק יומיים שלוש וממש בקטנה הפרשות חומות . להריון שלישי הצלחתי להכניס עם ההפרשות החומות אם זו כוונתך .

anguly

New member
כדאי בפעם הבאה לבצע בדיקת דם

ביום בו מויע הכתם החום לפרוגסטרון ואסטרדיול, זה יתן תשובה אם אחד מההורמונים האלה נמוכים או מתחילים לצלול.
הרבה פעמים רואים מתייחסים רק לפרוגסטרון ולכן מפספסים נשים שהאסטרדיול שלהן צונח וגורם להתפרקות הרירית.
לכן ממליצה לבדוק את שניהם ולהוסיף אם אחד מהם נמוך.
בהצלחה

vstt

New member
צודקת

אני באמת גם חשבתי לעשות את זה.תודה. בכל מקרה אתמול הרופא אמר לי שיש 2 סיבות אצלי: הורמון לא מסודר או משהו בעייתי ברחם. בכל מקרה שלח אותי להיסטרוסקופיה .

למעלה