"עצות אחיטופל"מי היועץ המוכשר?

zivsb

New member
"עצות אחיטופל"מי היועץ המוכשר?

לראש ראשות יש יועצים מקצועיים כמעט בכל נושא רק בתחום המשפט ישנם מספר לא קטן של יועצים וכל יועץ מקבל את שכרו מהקופה הציבורית איך זה שכל היועצים בשכר של
העיר משכילים לסבך את העיר יותר ויותר הסכם עבודה קיבוצי יש יועץ מקצועי יש יועץ משפטי יש יותר מאחד מרכז שלטון מקומי יש הסתדרות יש וכבר כשנה לא מצליחים לגבש ולבצע תוכנית הבראה של מי המחדל

סולידית

New member
המחדל של בני../images/Emo110.gif

אפשר לכתוב ספר עב כרס על הליצן רק שבספר הזה, הסוף יהיה עצוב...

lj101

New member
סולידית יקרה הבעיה שאת מתארת אינה

רק ברשויות המקומיות היא נהוגה גם בחברות ממשלתיות כאשר ממנים או נבחר אדם קטן ופארנואיד שפוחד מהצל של עצמו אז הוא מתחיל לנטרל את העובדים ומכוון שהוא לא יכול לפטר אותם אז הוא ממנה יועצים ועוד יועצים (שבמקרה הם חברים של.... ושלו ושלהם) אז את מבינה ?, קיימת הנחיה של החשב הכללי במשרד האוצר שאומרת שאין להעסיק יועצים כאשר יש מי שנותן מנעה באופן סביר ומקצועי לאותו התפקיד בתוך הארגון, את חושבת שמישהו שם על ההנחיות. בברכה LJ101

lj101

New member
חברה פרטית זו לא הבעיה שלנו,

הבעיה היא בכל משרדי/חברות/אגודות/עמותות הממשלה כאשר המינוים הם פוליטיים של אנשים בעלי חזון שהמקסימום רחוק שיכול לחשוב זה איך לסדר ג'וב לבת של... או הבן.... של או החברה של.....

סולידית

New member
../images/Emo110.gifזאת הסיבה

שיואל לביא ממליץ על חג'ג' או רגב, הוא רוצה שקט תעשייתי, הוא פוחד שפתאום יהיה מישהו חזק ממנו באזור הוא פוחד מהכריש- אסרף הוא רוצה דגיגים קטנים כמו חג'ג' ורגב כדי שיראה באור חיובי שימשיך להמליץ עד מחר!!

ה דרומי

New member
שאלת סקר חדש../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo50.gif

מכיון שאת כבר עוסקים בנושא בחירות אז הנה סקר קטן. בגלל שיש כמה מועמדים לראשות העיר איך הית\ה גורם לציבור הבוחרים?. לבחור דוקא בך?. 1.עושה להם חוגי
2. עושה להם סיור רגלי
. 3.עושה להם סיור ב
בוס ממוזג בעיר. 4.שולח אותם לסופ"ש ב
מלון. 5. מי בכלל צריך את הבוחרים ראשות העיר כבר בידים שלי
6. אחר ספרו בפורום.

zivsb

New member
המועמד שלנו וחזונו

המועמד מ ז ע ז ע השתגענו בשבילו ובשביל חזונו נצביע

סולידית

New member
כך הייתי גורמת../images/Emo110.gif

פשוט מאוד, מציגה לתושבים עובדות נטו לגבי המועמדים ורק כך הם יבינו שיש מועמד יחיד מתאים: חג'ג'- תושב רעות שבחר להוציא את ילדיו מהעיר ולגדלם ברעות. גרב, אופס רגב- הבריון שלא יודע לנהל ישיבת מועצה בצורה נורמלית ורוצה לנהל עיר. ואסרף- היחיד שעזר ועוזר לתושבים, אדם שאכפת לו, בעל נסיון והשכלה, תושב העיר מיום היוולדו.. נו, אז יש בכלל על מה לחשוב??

zivsb

New member
כן!! יש לנו 100 יום לשמוע../images/Emo124.gif

להשתכנע או לשכנע ואם נגיד אם ביום שלישי לא בא לי?

ה דרומי

New member
אולי כדאי לבקש את גיא שיזמין לכאן

איזה מועמד אחד שיענה לכם על שאלות? אחד מלוד והשני מרמלה..
בלבד.

zivsb

New member
גביעים בספורט? ומה זה?

אתה יודע בנעוריו ה
רץ אחרי כדור עד היום הוא עסקן ספורט וככה נראה הספורט בעירנו

zivsb

New member
הם חיבים לדעת לכתוב כי אנחנו

יודעים לקרא צר לי לאכזב אותך אבל ה
לא חזק בלכתוב

למעלה