עצות..גלו לי את הסוד

princesa4

New member
עצות..גלו לי את הסוד

שלום להם חבר'יה , רציתי לשתף אתכם במשהו שמעסיק אותי רבות בתקופה האחרונה .. אני בת 21 , בחורה מלאה עם דימוי עצמי נמוך בשל היותי מלאה , חוץ מזה , כבר חודשיים וחצי אני בבית מאז שהשתחררתי , ואני מנותקת מן העולם. יש לי בעייה שדורשת אימון רציני .. למשל : אני בן אדם עם אופי חלש , ואפילו בלי חבר [אני חושבת שאף בחור רציני לא יצא איתי , אלא ינסה לנצל אותי].. כשבחורים ניגשים אלי אם בכלל , אני נסוגה ומבהילה אותם ובמהרה הם לוקחים אותי כמובן מאליו , בידיוק כמו השאר האנשים שאני נמצאת בסביבה שלהם .. הייתי רוצה להעלות את הביטחון העצמי , להרזות איזה 20 קג[יש לי שאיפה לגוף של דוגמנית] , ללמוד אנשים לכבד אותי ואני פשוט לא יודעת איך.. אני זוכרת שסיפרתי פעם בפורום שהיתה לי חברה מהצפון , שלא היתה מפרגנת לי , אלא רק מחפשת אצלי גרעונות ומעלה באייסיקיו.. לפני כמה ימים , היא הרגיזה אותי ואמרה שהילרי דאף הזמרת , יש גוף זוועתי , שרירי כזה . באותו הרגע ששמעתי את זה ממנה , זה היה ברור לי שהיא פרציפיסטית או איך שלא קוראים לזה . כל פעם שניסיתי להראות לה שאני פחות טיפשה ממה שהיא חושבת , היא הייתה תוקפת אותי בקללות , ואומרת שהיא לא מקללת אלא אומרת את האמת . רציתי שתעזרו לי להתמודד עם אנשים כמוהה , לדעת איך לגרום להם לכבד אותך , לשדר להם הפוך ממה שהם חושבים עלייך.. קיצר ניתקתי את הקשר עימה .. אבל היא לא היחדה שמזלזלת בי , ואני חייבת להגן על עצמי , כי אם אני לא אכבד את עצמי אז מי כן?! אולי יש להם אתרים על תדמית , כריזמה וכאלה.. חוץ מזה אני עדיין בבית ואני רוצה לצאת מהשגרה , רק שהפעם יכבדו אותי וסוף בוף אמצא מישהו שיתאהב בי עד כלות נשמתי , בזכות מה שאשדר לו... עצות אנשים

תתחילי לכבד את עצמך

אם היית מכבדת את עצמך באמת, מה היית עושה שונה בחיים שלך?

זאת הזדמנות!!!

תראי כמה דברים רעים את כותבת על עצמך. לא יודעת מאיפה קיבלת כל כך הרבה שליליות בחיים אבל זאת הזדמנות לשנות את חייך. איך שאת נראית ומרגישה , הכל אצלך בראש, ואת לא צריכה להגיע למידות של דוגמנית כדי להרגיש טוב עם עצמך. יש לי חברה שעברה מזמן את ה 100 קילו אבל היא בחורה שמחה, אנרגטית, מתלבשת יפה ותמיד צוחקת, ואין ספור למספר הבחורים שמתחילים איתה. לדעתה היא נראית טוב, אז היא נראית טוב וככה גם הסביבה רואה אותה. קחי את עצמך בידיים תתחילי לחשוב חיובי ותראי איך דברים מישתנים. אחת הדרכים לעשות את זה היא גם לנתק כל מיני "חברים" לא ראויים שגורמים לך הרגשה של לוזרית מחייך ולהתחיל להתחבר עם אנשים טובים ומפרגנים, והאמיני לי אין ספור כאלה. ראי את הדיכאון שאת מרגישה עכשיו כהזדמנות לשנות. בהצלחה!!!

mm82

New member
משהו קטן

אנשים שלא עושים לך טוב אין להם מקום בחיים שלך, את זה את חייבת להבין, תקיפי את עצמך באנשים שמעניקים לך משהו, אם זו הרגשה טובה, אם זו תמיכה כשאת צריכה, אם זו עיצה, אם זה כל דבר, חברים מקומם בחיים שלנו הוא לעזור לנו להבין כמה אנחנו טובים ולגרום לנו אושר, "חברה" שכזו לא צריכה להקרא חברה וטוב עשית שניתקת עימה את הקשר, ואם יש עוד אנשים כאלה בחיים שלך תנתקי! את צריכה לדעת מה את שווה להיות שלמה עם עצמך. ואם את צריכה אפילו לעשות רשימה קטנה של מה את כן אוהבת בעצמך ולחזק את זה. תזכרי אין אנשים מושלמים, אלה שאולי נראה לך שהחיים שלהם מעולים כי הם נראים כמו דוגמנים יכולים להיות אומללים מאד. זהו את צריכה פשוט לקחת את עצמך וגורלך בידיים שלך כי רק את זו שתשני את המצב. שולחת לך חיזוקים ואהבה.

SummerSpirit

New member
תשני מוד, אבל מהר

מה אומרים בסוד? לא לדבר בדרך השלילה אלא בדרך החיוב. תראי מה כתבת: 1. אני בחורה מלאה. 2. יש לי אופי חלש. 3. יש לי דימוי עצמי נמוך. 5. אין לי חבר. 6. אף בחור רציני לא יצא איתי, אלא ינסה לנצל אותי. 7. אני מבהילה בחורים. 8. בחורים לוקחים אותי כמובן מאליו. 9. גם שאר האנשים שאני נמצאת בסביבה שלהם לוקחים אותי כמובן מאליו. 10. יש לי חברה מהצפון שלא מפרגנת לי ומחפשת אצלי רק מגרעות ומקללת אותי. 11. אנשים מזלזלים בי. והדובדבן שבקצפת - אני לא מכבדת את עצמי. זה מה שאת חושבת על בסיס יומי -> זה מה שאת משדרת -> זה מה שתקבלי. רוצה אימון? קבלי: תרשמי על כל ה12 סעיפים את ההפך החיובי שלהם. גו.

hagitg5

New member
אסור לך לחשוב שאת שמנה

כי את אחרי זה גורמת לאנשים שהם יחשבו עליך ככה.... למשל אני תמיד חשבתי שאני מכוערת ואמרו לי שאני חנונית בתיכון.... אבל זהו נגמר אני כבר מזמן לא רואה את הפרצוץ שלהם ואני שמחה ומאושרת ולא אכפת לי שאנשים אחרים אומרים לי את זה כי אני לללללללאאאאאאא.... ובהתחלה חשבתי שלילי עד שראיתי את הסוד לפני איזה שבועיים בערך ושתדעי לך שמאז שראיתי את הסוד אז נפתחו לי העיניים וגם הכל הלך לי חיובי וגם מרוב החיובי הרגשתי הרבה קטעים מצחיקים(בידור לא רגיל).... וגם מצאתי עבודה זמנית אומנם אבל אני ימצא גם עסודה קבועה כי אני טובה ויודעת מה אני רוצה בחיים..... ואז אני יוכל להגשים את כל החלומות שלי בחיים... וזהו צריך להינות כמה שיותר מהחיים

למעלה