עצות דחוף ....

BikerOrDie

New member
עצות דחוף ....

אז ככה יש לי חרדה די גדולה בקשר ללחץ. יש לי כ"כ הרבה לעבור עד סוף החודש. יש לי ב-21.6 לעבור בדיקה בקשר לפריקת הכתף שעברתי אם אני צריך בסוף לעבור את הניתוח או לא, יש לי לעבור משפט בקשר לאיזו בעיה שהייתה לי עם האופנוע לפני כחצי שנה בערך, שנסעתי בלי ביטוח, אבל יום אחרי עשיתי מיד. נכון שזה יכול לעזור לי, אבל גם לגבי זה אני ממש ממש לחוץ, כי הרישיון שלי ממש ממש חשוב לי ואני מאד מפחד משלילה. בזמן האחרון יוצא לי די הרבה לריב עם ההורים, נכון שזה קורה והכל .. ואין מה לעשות, למרות שאני משתדל כמה שפחות ... יש לי עוד בעיה קטנה שיש לי להספיק לעשות עוד טסט לאופנוע, כי נגמר לי כבר עד יום שלישי (ה-21.6). את זה כבר ביקשתי מחבר שיעשה לי, כי גם קשה לי עם הכתף שפרקתי לפני כמה ימים. יש לי ב-28.6 לעבור בגרות עם ים חומר בהיסטוריה, למרות שמבגן דווקא הלך לי ממש לא רע. אני פשוט לא יודע מה לעשות .. אני בדיכאון, עצבים .. ואני לא אחד שאוהב להגיע למצבים האלו, ובמיוחד קשה לי עם כל זה שהכל פשוט נחת עליי בבום. ההורים לא רוצים לשלם לי לעורך דין שיוכל לעזור לי "בדווקק" בקשר לסרט עם האופנוע. אני רק מנסה לשכנע אותם עוד ועוד ומזה אנחנו מגיעים למריבות. אין לי כוח כבר לאפחד ואני סתם ממש בעצבים בזמן האחרון. יש לי עוד לעבוד, וקשה לי עם כל זה .. ויש לי לשלם לכ"כ הרבה דברים .. אתם פשוט חייים לתת לי עיצות בקשר להכל .. זה כ"כ יעזור לי לנסות לפתור את הכל, אפילו בהדרגה .. תודה לעונים ולעוזרים. \=

דנה צ

New member
אז ככה...

ממה שאתה מתאר נשמע שאתה באמת בתקופה שכוללת בתוכה הרבה גורמים מלחיצים. אין ספק שלא קל ולא כיף לעבור תקופות כאלו, אבל חשוב לזכור שזו בכל זאת רק תקופה...כמעט כל מה שתיארת הוא זמני או בעל פיתרון-הבגרויות, המשפט, הבעיות עם ההורים. באמת חבל שהכל נפל עליך ביחד אבל אני מאמינה שלאט לאט דברים יפתרו ואז אולי תתחיל תקופה חדשה וחיובית יותר. בהצלחה לך

למעלה