עצות ואתרי הכרויות

מתוסכל6

New member
עצות ואתרי הכרויות

פרסמתי פה כבר פעם, מצטער שלא הספקתי להודות לכולכם על התמיכה. בכל אופן, חלפה חצי שנה ולא השתנה כלום. עדיין בלי מערכת יחסים, בלי שום ניסיון (אפילו לא נשיקה) ובלי כיוון בנושא או תחושת דחיפות, רק החלפתי קידומת ל-24. הבנתי שלבד זה לא יבוא, והחלטתי לפנות לאתרי הכרויות. זה משהו שהמון זמן פחדתי לעשות, גם כי אני לא מאמין בזה וגם כי זה מביך אותי, אבל באמת מרגיש שאין ברירה. לכן הייתי שמח להמלצות לגבי החשיפה לחוסר ניסיון. להגיד מראש? איך לחשוף? ובנושא אחר, אשמח אם יש פה אנשים שהתחילו להיות פעילים גיל שלי או בגיל יותר מבוגר ומוכנים לספר על התהליך (או פה או בפרטי)

Matzeket

New member
קודם כל מזל טוב

מתי אתה מספר על כמה אחים יש לך?
על הגירושים של ההורים? על האקס/ית?
מתי מספרים על זה שיש לי סכרת? שאני שונא בצל? שאני מת על נשיקות בצוואר אבל שונא שנוגעים לי באוזניים?

החשיפה מגיעה כתוצאה מהתפתחות הקשר- ותספר כשתרגיש שנכון לך לספר (ונמנעתי במכוון מלאמר 'כשנח' כי בד"כ זה לא ממש נח להחשף)

יש כאלה שמעדיפים להתנסות בלי לספר בכלל, שמקסימום הפרטנר יחשוב שהיה סקס גרוע, אני לא מאמינה בלא לספר.
יש רגישות שונה כשיודעים על חוסר הנסיון מבחינת ההתנהלות ולא הוגן כלפי הצד השני שלא ידע ולא הוגן כלפי עצמך שהצד השני לא ידע ולא יספק לך את ההתנסות שהיית יכול לקבל (גם בסקס, אבל לא רק).

מתי כן מספרים?
מתי שאתה מרגיש שזה הזמן
בכל קשר זה אחרת, לכל קשר מתאים תזמון אחר.
היו מקרים שיצא שספרתי בטלפון
והיו מקרים שלא ממש יצא לי לספר (שהיה ברור שיש חוסר נסיון מהקשרים שונים, אבל לא ממש פתחנו את זה עד הסוף והצד השני לא דחף לזה)-
אגב, דווקא במקרים (הבודדים יש לאמר!) האלה השיתוף הזה היה חסר לי.
יש משהו מאד מקרב ויוצר אינטימיות בשיתוף. בכל שיתוף.

אז לא חושבת שמתאים לאמר "נעים מאד אני מתוסכל חסר נסיון" , אבל בהחלט להביא את עצמך למקום של לחלוק עם האחר ולמקום של שיתוף.

הרבה מאתנו התחילו להיות פעילים בגיל שלך (אישית בגיל הרבה יותר מאוחר).
מה אתה רוצה לדעת?
לא תמיד אפשר לספר על תהליך מוגדר- הרבה פעמים (-אם לא תמיד) זה שילוב של מוכנות והזדמנות.
של להפתח לאפשרות מחד וליצור אותה מאידך.

הכי חשוב בעיני זה לפעול.
זה לא לשבת בבית ולהתמרמר.
לכל אחד יש מסוגלות אחרת לפעול-
לאחד זה אתרי היכרויות לאחר זה מקסימום פרופיל בטינדר ולשלישי זה לצאת למסיבות ברבאק
מבחינתי זה לא משנה-
יש משהו בעצם העשיה ולא כ"כ משנה מה היא שפותח אותך - גם טכנית, אבל גם במיינד סט שזה שם אותך בו
וזה לדעתי הכי חשוב-
גם כשמחפשים בן זוג
וגם באיך שתופסים אותי

היד על הדופק, השינוי, העשיה, הבחינה העצמית- זה מה שעושה את כל ההבדל

בהצלחה רבה!!!!

מתוסכל6

New member
תודה לכל העונים!

ללא ספק נותן תקווה לשמוע סיפורים של אחרים שהצליחו לעשות את המעבר בגיל הזה. ממבט חטוף אני ממש מרגיש שאתרי היכרויות זה לא בשבילי אבל אקח לתשומת לבי הכל.

Yael256

New member
היי

זה שונה מאדם לאדם, תספר כשנוח לך.
ולגבי אילו מאיתנו שהתחילו להתנסות בגיל מאוחר, תקרא אחורה בפורום, יש לא מעט מאיתנו וכולנו כבר כתבנו את הסיפור שלנו, אם יש סיפור שמעניין אותך תפנה לכותב לקבל פרטים נוספים.

למעלה