מה, בקשר לקאסי?../images/Emo152.gif
דרך אגב, כבר כמעט גמרתי את ספר #39 והוא לא משהו.... העלילה טובה, אבל תמיד צריך שבנוסף לעלילה עצמה יהיה איזה עניין אישי קטן, איזה יחס בין הדמויות או דילמה של הדמות עם עצמה... זה לא מעניין המלחמה... בכלל, אני לא יודעת מה איתכם, אבל בקטעים של המכות אני לא נותנת את כל תשומת הלב... זה קורה גם בספרים אחרים, וגם בתוכניות טלויזיה - המכות לא מעניינות אותי, והמלחמה לא מאוד מאוד מעניינת אותי, מעניין אותי הכי הצד ה"פילוסופי" של העניין - העניינים האישיים שבין הדמויות, וכאלה... למשל, הספר שג'ייק וקאסי התנשקו היה ספר מצוין
.. טוב, קיצר - הספר הזה לא הכי מעניין, אבל הוא בסדר.. וגם אפלגייט ממש חיפפה שם - זה איזה משהו שהיירקים מצאו דרך לאתר את האנימורפס אז הם מחפשים אותם עם מסוק. עד כאן בסדר. אבל עם הזמן היא די מתחילה לשכוח את כל מה שמנע מהיירקים למצוא את האנימורפס עד עכשיו - פתאום, באמצע היער, רודפים אחרי האנימורפס הורק באג'ירים! מה הורק באג'ירים? ככה, בחוץ, איפה שאפשר לראות אותם? לא שכחנו פה איזה חצי מהעלילה? אפשר להגיד שזה רק ביער אז אף אחד לא עובר שם, אבל אז יש איזה צבא שלם של הורק באג'ירים, שעומד על הכביש ומחכה להם! לא הגזמנו? טוב, אם אתם ממש מתאמצים לתרץ את זה, אז אפשר להגיד שחסמו את הכביש ואז אף אחד לא יכול להגיע, אבל אז מגיע שיא השיאים: ספינת הלהב! (או שזה היה רק מפציץ חרק? טוב נו, זה לא עקרוני..) ככה פתאום, מותר לירקים לצאת עם החלליות שלהם לאויר הפתוח? לא אמרנו באיזשהו שלב שאסור להם? והם לא מנסים להיות שקטים בכלל - יכול להיות שלא הבנתי נכון, אבל הם רודפים אחריהם עם חללית קרוב למקום שיש בו אנשים! מה זה הרשלנות הזאת, נו באמת!! טוב, אני מקווה שמישהו יגיד יותר משני משפטים על זה, כי אני מקריבה זמן יקר שבו אני אמורה ללמוד למבחן בספרות שאני לא יודעת בו כלום, כדי שאני אוכל לכתוב את ההודעה הענקית הזאת!! בכלל, זאת רק אני, או שאני זאת שכל הזמן כותבת המון וכל השאר כותבים שני משפטים?
יכול להיות שזה רק נראה לי, כי בהודעה עצמה זה נראה פחות טקסט... טוב, נו, קיצר - תכתבו משהו! אני הולכת! אריוודרצ'י! לי זה לא יקרה Nagini Potter "שאל את עצמך אם אתה מאושר, ומיד יקיץ הקץ על אושרך." -ג.ס. מיל