עצות- כל תגובה תתקבל בברכה

RELMG

New member
עצות- כל תגובה תתקבל בברכה

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל בעסקי יבוא של מוצר חשמלי בפלח שוק לא מנוצל. כפי הנראה אני אהיה היחיד בשוק. אין לי ניסיון ביבוא ומסחר לכן אשמח על כל דעה, עצה, ניסיון וידע וכל דבר שיעיר את עיני, כמו תוך כמה זמן יקומו מתחרים, שיטות הפצה, מרווחי רווח, כמה אני צריך להרוויח, כמה החנות שתמכור צריכה להרוויח וכו´. שוב, אשמח על כל תגובה, גם מהלא מקצועיים. תודה.

oh yes

New member
חמוד, כל מוצר והתשובות שלו

הדברים ששאלת תלויים ישירות במוצר. בתמחיר, במידת העניין והצורך של השוק , במצב המתחרים בנישות הקרובות ועוד. דבר אחד אפשר לאמר מיד: אתה צריך להרוויח כמה שיותר. אתה יכול להתיעץ איתי ועם אחרים באופן דיסקרטי אם אתה רוצה.

oh yes

New member
השאלה היא למה כן להביא את המוצר.

ל"לא מביאיםי" יכולות להיות סיבות "טובות" ולא רק רעות (איכות המוצר למשל) בעיקר אם המוצר חדשני או שפלח השוק היה רדום והתעורר, אבל העוסקים בענף רדומים. יכולות להיות כמה סיבות שלא קשורות למוצר (לטיבו). מה שאמרתי בתשובה הראשונה הוא מה שיש לבדוק: צורך קיים מצד השוק. בדרך כלל אפשר למצוא היום מוצרים דומים פונקציונלית בכל מיני רמות מחיר וטיב, כך שהמוצר לטעמי רק שני בשיקולים.

web4u

New member
עזרה ממשיית...

עזרה ממשית אני לא יכול לתת אבל מסיון חשוב טוב טוב לבדוק כדאיות עלויות ולראות מה יש לך להפסיד אם לא תצליח ואם אתה יכול לעמוד בזה. בכל מקרה הרבה בהצלחה

אשמח אם תיצור קשר-אולי אוכל לעזור

קראתי את הודעתך אנחנו נשמח לשמוע קצת יותר יש לנו ניסיון שי יבוא מוצרים והחדרתם לשוק- אולי יהיה ניתן לבחון אפשרות של שיתוף פעולה זאת במידה ויש לך כבר בסיס ובדקת את השוק ותוכל להציג נתונים נוספים

RELMG

New member
תוכנית שיווק

תודה על כל התגובות, כרגע אני מתקדם עם מט"י. מאד הייתי רוצה לראות תוכנית שיווק (לא תוכנית עסקית) ארצית של מוצר חשמלי קטן, כך שאם למישהו יש כזו והוא מוכן ויכול להראות לי אותה אני מאד אשמח, ושוב תודה על כל התגובות.

למעלה