עצות לארגון נכון של הזמן

I Was Hoping

New member
עצות לארגון נכון של הזמן

אני סטודנטית שלוקחת עבודות אקדמאיות הבייתה מהאוניברסיטה, ומשלמים לי לפי שעה. רציתי לדעת אם יש לכם עצות לארגן את הזמן הנכון ולא לבזבז את היום, ככה שאפשר יהיה גם לעבוד, גם ללמוד, וגם לחיות - להחזיק בית כמו שצריך, לנוח וכו'. תודה

בוקר טוב

לפני שבוע דיברנו על ניהול זמן במפגש של הפורום. אחת ההצעות שמיושמות ע"י חלק מהאנשים זו רשימה של דברים לעשות: לוקחים דף נייר או נעזרים בוורד/אאוטלוק/פאלם-פיילוט, ורושמים את הכל אבל ה-כ-ל מה שיש לך לעשות ביום נתון. כולל זמן לעצמך, כולל לימודים, עבודה, וגם בית-קפה עם חברה, לסדר את הבית, להאכיל את החתול, ועוד ועוד. השלב הבא זה לסמן ליד כל אחד - אחת משלושת האפשרויות הבאות: דחוף - חשוב - רגיל אחרי שדירגת את המשימות של אותו יום, תתחילי לבצע. וכמובן לפי הסדר. קודם את הדחופים, אח"כ החשובים אח"כ הרגילים. תחליטי לעצמך לפי כמות המטלות מה הקו האדום. כלומר, מה את חייבת להספיק עד סוף היום. ואם לא הספקת משהו, הוא עובר לרשימה של מחר ומדורג מחדש. זה עובד יפה בכל הסוגים של המשימות, בתנאי שאת אכן משתמשת ברשימה הזאת באופן פעיל. מאז שאני התחלתי להשתמש בה, אני מספיקה הרבה יותר. בהצלחה,

I Was Hoping

New member
תודה רבה!!!! עצות נהדרות!!!

אני מתחילה מעכשיו יום נעים לכולם!

I Was Hoping

New member
רק עוד שאלה קטנה...

יש לי אאוטלוק אבל אני לא מוצאת בו שום CALENDER. מישהו יכול להכווין אותי? תודה

יש לך אאוטלוק או אאוטלוק אקספרס?

אם זה אאוטלוק אקספרס אז אין שם לוח שנה.

גלי®

New member
אם מותקנת לך חבילת אופיס במחשב,

יש סיכוי טוב, שהתקינו לך גם את האאוטלוק (לא האקספרס)יחד איתה... חיפוש קצר במחשב יגלה לך אם היא מותקנת... במידה ולא, הכנסי לכאן, והורידי את אחת התוכנות הנראית לך מתאימה לצרכיך...

I Was Hoping

New member
ברגעים אלו

אני מורידה משם תוכנה, הרבה תודה לך!!! אם היא תהיה מוצלחת, אני אספר כאן לכולם עליה. תודה והמשך יום (עבודה) נעים!

I Was Hoping

New member
Easy Note

אחלה תוכנה! נראית כמו אירגונית על המחשב, עם תזכורות, פתקים, ספר כתובות וטלפונים, אחלה של דבר, תודה גלי. אההה וזה בחינם, לא עולה להוריד את התוכנה הזאת, להבדיל מתוכנות אחרות.

למעלה