הרבה!
תעשי חשבון כזה: לינה, ב-B&B אפילו הכי פשוט זה בסביבות 30 פאונד ללילה (לפעמים זה לחדר לפעמים פר אדם) כולל ארוחת בוקר. בלונדון יכול להיות יותר, אבל בקיץ יש שם מקומות שאפשר לשכור לפי שבוע שבשנת הלימודים גרים בהם סטודנטים אז יש בהם מיני מטבחון פצפון שיכול לחסוך עלויות אוכל. לא יודעת דרך איך ומי כי כשאני עשיתי את זה זה היה לפני כמעט 10 שנים (המקום הוזמן מהארץ). מעבר לכך, את תמיד יכולה כשאת מגיעה למקום לגשת למשרד התיירות המקומי, יש להם רשימות של כל בתי ההארחה המקומיים ואפשר להזמין מקום, אפילו בדקה התשעים, דרכם. אוכל, נאמר בהערכה גסה, אם אוכלים בחוץ 20 פאונד לבנאדם ליום. אם יש מקום עם מטבחון אז זה קצת יותר זול. נסיעות בלונדון לא זולות, אני לא בטוחה כמה הכרטיס השבועי אבל אני יודעת שאם קונים אחרי 9.30 בבוקר הם יותר זולים. בהעכרה גסה זה בערך 5 פאונד ליום. הכרטיסים כוללים גם נסיעות באוטובוסים - חוויה לא ממומלצת בלילה, יש עליהם המון סוטים וכל מיני WEIRDOS . רוב המוזיאונים וההסתובבויות הם בחינם, למעט המאדאם טוסו ולונדון דאנג'ן למיניהם, אבל בעיני הם לא להיט גם ככה. אני מבינה שזה MUST לתיירים בפעם הראשונה ובצעירותי גם אני התלהבתי והשתעשעתי מהם - לשיקולך. קניות - בשום פנים ואופן, על אף הפיתוי, לא באוקספורד סטריט. החנויות שם הם רשתות שיש אותן בכל פינה ברחבי
בריטניה, אבל המחירים שם בשמיים. אם את יוצאת מלונדון אז תמצאי את אותם דברים בדיוק, יותר בזול. איפה לבקר זה מאוד תלוי בתחומי העניין שלך ועד כמה את רוצה/מוכנה להרחיק מחוץ ללונדון. לונדון בקיץ עמוסה תיירים ובכלל, לדעתי זו לא התקופה הכי טובה (כל המחירים קופצים) אבל אין מה לעשות יש לך אילוצים שקובעים לך לוח זמנים. www.visitlondon.co.uk כרטיסים להופעות: www.ticketline.co.uk - אם יש הופעה בזמן שאת שם ואת רוצה לראות ממליצה לך לקנות כרטיסים ולא להתמהמה כי הם נגמרים בצ'יק. מה עוד?