עצות לגבי בחירות האמצע הבאות עלינו (לטובה)

debby12

New member
מנהל
עצות לגבי בחירות האמצע הבאות עלינו (לטובה)

השאלה היא לא דמוקרטים-רפובליקאים או משהו כזה. השאלה היא מה אתם עושים עם יתר ה-30 מועמדים או כמה שיש שם: לתפקיד רשמ/ת המקרקעין, והממונה על החינוך בקאונטי, והגזבר/ית, ועוד כל מיני אנשים שבחיים שלי לא שמעתי את השם שלהם ואין לי מושג מה הכישורים שלהם. איך בכלל מחליטים למי להצביע שם?

בכל זאת - בחירות - לא נעים למלא כמו טוטו-לוטו. מצד שני, אין לי מושג מי אלה כל אלה [אם לצטט איזה קרוב משפחה גס רוח שיש לי: "אם אחד מאלה מצלצל בדלת ואני פותחת, הייתי חושבת שזה שליח/ה של פיצה"

John the Savage

New member
לי אמנם אין עדיין זכות בחירה, אבל

אישתי מצביעה בבחירות ואנחנו עברנו ביחד על החוברת ל-2016 וגם של השנה. לדעתי זו שיטה די מטומטמת, שכן לרוב האנשים אין כלים להצביע בנושאים האלו, ואם רוצים לעשות את זה ברצינות, צריך להשקיע די הרבה זמן בעניין, וספק אם רוב האנשים עושים את זה.

מה שאנחנו עשינו:
א. להסתכל באתרים כגון ballotpedia ולבדוק את הרקע של כל מועמד. וגם בחיפוש כללי בגוגל. לפעמים עולים דברים בעייתיים שיכולים לפסול מישהו (לדוגמה, פסיקות שנויות במחלוקת של שופט).
ב. לבדוק endorsments: מי תומך בכל מועמד?
ג. לבחור שוב את מי שכבר נמצא בתפקיד (incumbent), אם לא מוצאים סיבה טובה לפסול אותו.

xbuffalomen

New member
אצליינו , כמו בכל שבט בדואי / אינדיאני

כולם מכירים את כולם ולכן אין שום בעיה לבחור כל פעם את המועמד/ת שמשמש/ת בתפקיד כבר 20 שנה עד ליום מותו/ה ...

למעלה