כדורגל בלונדון אני נוסע ב 27 לדצמבר ללונדון לראות כדורגל אשמח לקבל הצעות נוספות לבילוי תודה
ע עוז42 New member 23/12/01 #1 כדורגל בלונדון אני נוסע ב 27 לדצמבר ללונדון לראות כדורגל אשמח לקבל הצעות נוספות לבילוי תודה
S sjshssjh New member 23/12/01 #2 עצות לגבי בילויים בלונדון אני מחפש טיפים לגבי בילויים בלונדון. הופעות והצגות בסגנון ה-Donkey Show, מסעדות בסגנון Belgo ואני מקווה שתפסתם את הראש. המון תודה! ליאור
עצות לגבי בילויים בלונדון אני מחפש טיפים לגבי בילויים בלונדון. הופעות והצגות בסגנון ה-Donkey Show, מסעדות בסגנון Belgo ואני מקווה שתפסתם את הראש. המון תודה! ליאור
ע עוז42 New member 25/12/01 #4 כדורגל בלונדון בתאריך 29-12 יש משחק בהיבורי ארסנל-מידלסבורו בתאריך 2-1 יש מישחק במנצסטר באולד טראפורד מנצסטר יונטד- ניו קאסל קרטיסים לדיל יש במשרד קשרי תעופה אך דע לך שזה יקר מאוד הדיל הזה
כדורגל בלונדון בתאריך 29-12 יש משחק בהיבורי ארסנל-מידלסבורו בתאריך 2-1 יש מישחק במנצסטר באולד טראפורד מנצסטר יונטד- ניו קאסל קרטיסים לדיל יש במשרד קשרי תעופה אך דע לך שזה יקר מאוד הדיל הזה
S sjshssjh New member 24/12/01 #3 איזה משחק? איזה משחק כדורגל יש באותו סופ"ש? איך מזמינים כרטיסים? תודה