שומשום בבטן
New member
עצות לגבי הכנת עוגה וקישוטה
שלום לכולם, אני קוראת סמוייה בפורום הזה ובפורום השכן. מתעדכנת על בסיס יומיומי כמעט ומתרשמת מאוד מעבודות האומנות שלכן. אני מאוד אוהבת לאפות, אלא שאין לי ניסיון רב בתחום. ניסיתי לעבוד עם בצק סוכר ולא נהנתי, אין לי מספיק סבלנות לזה. עכשיו החלטתי לאפות עוגה לכבוד יום הולדת של בן משפחה ולקשט אותה באמצעות קרם חמאה או לחילופין באמצעות בצק שוקולד מרשמלו של נטעים אם אני לא טועה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אתרים בהם ניתן למצוא הוראות ורעיונות לגבי עבודה עם קרמים לקישוט? 2. חשבתי להכין עוגת וניל/ קפה למרוח אותה באמצע בקרם בטעם מוקה/ קפה ומלמעלה למרוח בקרם חמאה בטעם שוקולד ולקשט בציורים או בפרחים. מה דעתכן על השילוב הזה? ואם הוא לא טוב אני אשמח לקבל רעיונות לשילוב אחר. 3. האם ניתן להשתמש ברויאל אייסינג גם על עוגות קרם ועל עוגות בצק שוקולד מרשמלו? 4. עד כמה קשה העבודה עם בצק שוקולד מרשמלו ואם לא אהבתי את הבצק סוכר אני אסתדר עם הבצק הזה? 5. באמצעות מה ניתן לקשט את בצק השוקולד מרשמלו? תודה מראש על התשובות.
שלום לכולם, אני קוראת סמוייה בפורום הזה ובפורום השכן. מתעדכנת על בסיס יומיומי כמעט ומתרשמת מאוד מעבודות האומנות שלכן. אני מאוד אוהבת לאפות, אלא שאין לי ניסיון רב בתחום. ניסיתי לעבוד עם בצק סוכר ולא נהנתי, אין לי מספיק סבלנות לזה. עכשיו החלטתי לאפות עוגה לכבוד יום הולדת של בן משפחה ולקשט אותה באמצעות קרם חמאה או לחילופין באמצעות בצק שוקולד מרשמלו של נטעים אם אני לא טועה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אתרים בהם ניתן למצוא הוראות ורעיונות לגבי עבודה עם קרמים לקישוט? 2. חשבתי להכין עוגת וניל/ קפה למרוח אותה באמצע בקרם בטעם מוקה/ קפה ומלמעלה למרוח בקרם חמאה בטעם שוקולד ולקשט בציורים או בפרחים. מה דעתכן על השילוב הזה? ואם הוא לא טוב אני אשמח לקבל רעיונות לשילוב אחר. 3. האם ניתן להשתמש ברויאל אייסינג גם על עוגות קרם ועל עוגות בצק שוקולד מרשמלו? 4. עד כמה קשה העבודה עם בצק שוקולד מרשמלו ואם לא אהבתי את הבצק סוכר אני אסתדר עם הבצק הזה? 5. באמצעות מה ניתן לקשט את בצק השוקולד מרשמלו? תודה מראש על התשובות.