עצות לגימיק...

שמופית

New member
עצות לגימיק...

אני נורא רוצה איזשהו גימיק ייחודי לחתונה, משהו מקפיץ כמו מעגל מתופפים. הקטע הוא שכולם כבר מביאים את המתופפים וחלק מהחבר´ה אומרים לי שזה טיפה נדוש. וחוץ מזה אני לא רוצה רקדניות ברזילאיות חצי ערומות או רקדניות סלסה שיגנבו את ההצגה. מה עוד נשאר ?

*שיר

New member
אז מה אם כולם מביאים מעגל מתופפים?

אני יכולה להגיד שהאורחים אצלנו חשבו שזה רעיון נורא מקורי. כמעט אף אחד לא הכיר את העניין הזה. אז אולי החבר´ה הצעירים שסביבכם, שהולכים הרבה לחתונות מכירים את זה, אבל המבוגרים יותר (+30) כמעט לא מכיר.

שמופית

New member
את צודקת,

וזו אפשרות שעדיין לא פסלנו, ולמען האמת גם הכי מדברת אלינו, אבל רציתי לקבל עוד כיוונים למחשבה. האם מישהו עשה או עושה סרט בחתונתו ? ידוע לכם מי מכין סרטים כאלה וכמה זה אמור לעלות ? עוד רעיונות ?

יעלי2

New member
לשמופית

אנחנו חושבים לעשות "סרטון" בבית, לבדנו. אם יש לך מחשב ותוכנת מצגות בסיסית, אני מציעה לך לעשות מצגת עם מוסיקה ובה תבחרי/ו תמונות של שניכם מן העבר הרחוק כתינוקים חמודים ועד היום. אפשר להשתדל לעשות מקבילות: לדוגמא אם שניכם התחפשתם לאותו הדבר בפורים, חיילים בצבא וכו. זו אופציה שלא עולה לכם כסף, רק זמן והשקעה וזה יהיה מהלב אז תמצאו זמן.

dorlim

New member
גימיק

אפשר להפריח פרפרים (בסלואו או אחרי שבירת הכוס) - לא מקפיץ אבל מקסים לדעתי. להטוטני אש בכניסה אולי אפילו להקת קפווארה תופים בשילוב עם הDJ (האמת היא שראינו, ולנו זה לא עשה כלום, אולי לאחרים כן...) היינו באירוע בו היו אנשים מחופשים בצורה מיוחדת, שקצת מזכירה קומיקס. הם השתוללו ועשו שטויות, וזה יכול להיות נחמד. קריקטוריסט (גם לא מקפיץ אבל חמוד) נחשוב על עוד דברים.

שמופית

New member
תודה חבר´ה...

אחלה גימיקים. אני מכירה את רובם וכבר שקלנו כל אחד ואחד ונראה לנו הכי ללכת על המתופפים שגם מפעילים את הקהל. והאמת היא שלפני יומיים צץ לי רעיון חדש שאני צריכה להתחיל לבדוק את מחירו : החבר שלי הוא חצי יווני, אז חשבתי להביא איזה ארבעה-חמישה רקדנים שירקדו סירטאקי ויפעילו וילמדו את האורחים. הייתי כבר כמה פעמים ביוון וזה עושה מלא שמייח, וממילא תהיה קצת מוזיקה יוונית בחתונה, אז זה נשמע לי גימיק נחמד. עכשיו צריך רק לברר אם יש בכלל להקה כזאת וכמה הם רוצים... בכל מקרה, אם יש לכם עוד הצעות לגימיקים, אני אשמח לשמוע !

dorlim

New member
עוד גימיקים

בלון גז צחוק ברחבת הריקודים לחילופין, בלון הליום. אקדחי מים בקיץ. פצצות קונפטי. ואם כבר יווני, אולי תשברו גם צלחות?

שמופית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חשבנו על הקטע עם הצלחות, אבל זה כבר יותר מדי רסיסים על רחבת הריקודים ובשילוב עם ילדים קטנים, זה עלול להיות לא נעים... אגב, בקשר לבלון הצחוק - הבנתי שזה משהו לא בריא במיוחד, מתוך איזו כתבה שקראתי לא מזמן. והחתונה בחורף, כך שהרבה גימיקים נפסלים (למשל - חתונת קצף...)

*מור

New member
יש אתר בידור ובמה ../images/Emo41.gif

בעקבות הספרים שהם מוציאים כל שנה, מופיעים שם שמות של כל מיני הרכבים, ראיתי שיש שם בשם "הצמד יאניס ואלה" באתר שלהם שדרכו תוכלי להיכנס דרך הבידור ובמה, רשום שיש אפשרות לרקדנים וצלחות לשבור

שמופית

New member
אתר מקסים אבל

בסופו של דבר לא עזר לי במיוחד. התקשרתי לצמד הזה, והרקדניות שלהם מגיעות רק עם הלהקה (מוזיקה) והם רוצים על כל החבילה הזו $1200 !!! אין לי !
נמשיך הלאה... אני אתקשר למועדונים יווניים בארץ, אולי הם יוכלו להמליץ לי. בכל אופן, תודה על האתר. נראה לי שהוא ישמש אותי להרבה דברים אחרים !

*מור

New member
עקרונית זה נשמע הגיוני שהרקדנים

יגיעו עם להקה שמנגנת, ולא זה לא זול זה מחיר של תקליטן לערב שלם שפה מדובר בענין של שעה בטח...

שמופית

New member
../images/Emo10.gif

התקליטן שלנו זול יותר !! כולה אנחנו רוצים 20 דקות של שמייח ביוונית...

*מור

New member
קחי בחשבון שכל רקדן

שתרצי יצטרך להיות מלווה בלהקה שתנגן לו זו חלק מהתרבות,אני לא מאמינה שיש כאלו שמופיעים ע"י דיסק "ששמים" במערכת, אבל אולי...צריך לחפש.

שמופית

New member
טוב, אני אעשה כמה טלפונים

ואברר מחירים... הלוואי שהייתי יכולה לעשות מה שאני רוצה בחתונה, אבל כמו רובנו, אני מוגבלת בכסף... אם זה יותר מדי יקר - נרד מזה
אגב, מתי את מתחתנת ?

*מור

New member
אנחנו בגישושים ראשוניים של כל ../images/Emo57.gif

נושא החתונה, אז כרגע אני יותר קוראת פסיבית של הפורום עד שהפוך את זה לרישמי ואני מקווה שזה יהיה בקרוב

למעלה