עצות להתמודדות יומיומית

anat concept

New member
עצות להתמודדות יומיומית

שלום רב, לא מזמן התחלתי יוגה אשטנגה ואני נהנית מאוד. אולם, ביומיום, בעבודה, לימודים, בית, אני עדיין מרגיש במירוץ. האם אתם יכולים לייעץ או להפנות אותי למקום שיוכל לתת הצעה של תרגול יומי קצר, של נשימות, לצורך הרגעה, שיפור תחושה. תודה ויום נעים!

2356078

New member
התמודדות יומיומית

אני מציע לך להתייעץ עם המורה שלך הוא/היא יוכל לתת לך מספר הצעות למה שאת מחפשת בצורה יותר עמוקה מאשר להעביר לך את זה בכתב כאן בפורום. בכל אופן כמה מילים על קצה המזלג... להגיע למצב של רוגע ושלווה מהיוגה לוקח בדרך כלל זמן וזה לא תהליך שמתרחש מיד. קחי את הזמן ותהני מהתהליך לאט לאט זה יחדור גם לחיי היומיום. מעבר לזה אפשר כמובן לתרגל דברים אחרים מעבר ל"אסאנות" מדיטציה, ריכוז ותרגול נשימות זה תרגול מורכב בפני עצמו שאני מאוד ממליץ לקבל הנחיות ראשוניות ממורה. והכי חשוב תנסי לא לצפות או לחכות לרגע שבו תרגעי זה בפני עצמו גורם לך לאי שקט...פאטבי ג'ויס מפתח שיטת האשטנגה יוגה אומר להתמיד בתרגול והכל מגיע... בהצלחה

anat concept

New member
תודה, אבל -

כמה זמן זה לוקח עד שזה שמתחילים להרגיש? שנה חצי שנה? אני עושה 3-4 פעמים בשבוע. כך שזה נראה לי לא רע.

יוגי בר

New member
אל תעמדי עם סטופר ביד

היי ענת אז ככה: אז ככה: 1. הרצון אל תשאלי כמה זמן לוקח להרגיש. כי זה שלמישהוא לקח להרגיש x זמן זה לא אומר שלך יקח אותו דבר. את אולי רוצה- אז מה? 2. הטעות שבכמות אל תכמתי כל דבר. ז"א "התאמנתי 4 פעמים בשבוע אז זה צריך לקרות לי תוך חודש". אין דבר כזה. הכמות לא חשובה. האיכות הרציפות וההתמדה הם שקובעים. 3. הרגשה את תרגישי לכשתרגישי. כשזה קורה- זה קורה. אל תצפי ולא תתאכזבי. מחשבת הציפיה יוצרת את האכזבה. ולא שום דבר אחר. ותרי עליה ויחול אצלך שינוי מיידי. לטובה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

gaiegos1

New member
עצות מעשיות

שלום ענת אני מתרגל יוגה בשיטת שיבננדה די הרבה זמן ומה שעוזר לי להרגע הם תרגילי הנשימה. אופן התירגול מפורט באתר הקטן שבניתי. עקבי אחר הקישור השיעור הבסיסי, יש שם בתחילת התרגול שני תרגילים חשובים. קראי טוב את ההוראות לפני הביצוע ועשי הרפיה בתנוחת גויה לפני ואחרי. לשאלות תוכלי לפנות אלי בכל דרך שתחפצי. לאתר לחצי כאן

pranayama

New member
הי ענת../images/Emo8.gif

"אימון זה מכה שורש כאשר מבוצע כראוי בהתמדה ולאורך זמן".....(פטאנג'לי) כמה זמן??? אישי מאד ,בדיוק כמו היוגה ...
אז : "DO YOUR PRACTICE AND ALL IS COMING" להתמיד-להזיע-ולהתרגש כל יום מחדש (או כל יומיים) לתרגל בכנות מתוך הלב ולא לשכוח מולבאנדה
GO ASHTANGA

למעלה