עצות ליום הולדת - זקוקה לנסיונכם!

• פותח הנושא mor4
  • פורסם בתאריך

mor4

New member
עצות ליום הולדת - זקוקה לנסיונכם!../images/Emo65.gif

אני בדילמה. אני רוצה לחגוג לבתי בת השנה יום הולדת אבל חתך הגילאים שיגיעו הוא רחב. החל מגיל כמה חודשים (שלא מבינים כלום בלאו הכי) ועד גיל 6 בערך. אילו פעילויות אני יכולה לעשות? היכן כדאי לקיים את החגיגה (זה יצא לקראת מאי - כבר די חם)? כמובן שגם ההורים שלהם יהיו - איזה כיבוד מומלץ להכין? ובכלל, כיצד כדאי להערך "למבצע"?

רותי ע

New member
העצה שלי-כמה שפחות טררם...

זה יומולדת בשביל ההורים בגיל הזה. והמון רב רק מפחיד או מלחיץ אותם בד"כ. והטרחה.... אז משפחה קרובה. חברים קרובים. מסיבונת אינטימית...

jole

New member
מאד תלוי בילד

כעיקרון אני מאד מסכימה עם רותי וחושבת שבגיל הזה כל האירוע הוא בעיקר להורים ולסבים והסבתות. הרבה תלוי באופי הילד. לי יהיה בן 6 ביוני ואני לא יודעת מה אעשה לכשיגיע הזמן. עד עכשיו הוא לא לקח חלק בשום חגיגה שהייתה לו (בשנה שעברה היתה ליצנית ששהפעילה את הילדים ולימדה אותם כל מיני דברים והוא שיחק בחדר ולא רצה לקחת חלק בשום פעילות. שיהיה מזל טוב

אושרתת

New member
"המבצע" ../images/Emo8.gif

כמו שרותי רשמה, בד"כ יום הולדת גיל שנה זה בעיקר להורים, לתמונות. תלוי כמה ילדים יהיו גדולים ז"א נגיד גיל שלוש עד שש, אם יהיו הרבה אז כדאי להביא מישהו שיפעיל אותם, או מישהו מהמשפחה שיפעיל אותם. אם לא יהיו הרבה אז קצת מוסיקה וכאלו,,ממתקים עושים את שלהם
בכל אופן באמת שלא כדאי להשקיע הרבה מרץ בענין, תשמרי אותו לגיל שלוש/ארבע והלאה,,,יהיו עוד מלא ימי הולדת. היכן לקיים את החגיגה,,שוב - תלוי כמה מוזמנים יש. מזל"ט

למעלה