עצות לריגוש חיי המין

Regedit

New member
עצות לריגוש חיי המין

ברצוני לקבל הצעות לריגוש המין והחוויות ביני לבין חברה שלי או אפילו תספרו על דברים שעשיתם חדשים ומענינים...אולי לא עשינו וזה יהיה ממש כיף. כל הצעה תתקבל בברכה מה יש לכם להציע ? חוץ מתנוחות

straycat

New member
רגשות.

רגשות, בעיקר אהבה, הם מקדם הריגוש היעיל ביותר במין ובזוגיות בכלל. מומלץ ביותר. למיטב ידיעתי, אין שום גורם אחר שיכול להתחרות ברגשות. כל היתר מהווים לא יותר מתוספות קטנות במקרה הטוב, או תחליפים זולים במקרה הפחות טוב...

just 20 f

New member
../images/Emo45.gif

אבל אתה מבין שענית לו בצורה שונה ממה שהוא ביקש, נכון? הוא שאל משהו קצת שונה, לפי מה שאני הבנתי... עצה כמו שהוא ביקש יכול לבקש גם מישהו שמרגיש הרבה לבת הזוג שלו ואוהב אותה באמת.

סימפתי

New member
Regedit , הריגוש חייב לבוא מבפנים

אתה צודק, מחקרים אכן מראים שיש ירידה דרסטית בתשוקה המינית בין בני זוג קבועים שהם מונוגמים. אתה גם צודק, שיש כל מיני "אמצעים" אביזרים, ציוד, דמיון מודרך, חידושים, פנטזיות novelty וכו. כדי להחיות תשוקה. עם כל זאת, עליך להיזהר מאקסטרנזיות (חיצון המוטיבציה). זה עלול להוביל בעקיפין לפוליגמיה.... צריך ללמוד לאהוב ולהיות רומנטי. רצוי שהאקסטזה תהיה אינטרינזית (באה מבפנים). בהצלחה.

magenta73

New member
אולי אתה תתחיל בלספר מה אתם

עושים/עשיתם חוץ מתנוחות, ומה הקווים האדומים שלכם אם יש, ואז נוכל לייעץ טוב יותר. חוץ מזה - כמה זמן אתם ביחד וכו', ולמה אתה מחפש ריגוש וכו'...

03lior

New member
מה עם קצת צעצועים?

או אולי שמנים למסאז או אולי גם רטיה לעינים ואזיקים וזה רק ההתחלה

מה לגבי אביזרי מין?

זה תמיד כיף לנסות דברים חדשים, יש כמה בנות שפחות פתוחות לזה אבל לרוב זה מסטיגמה של החברה, וברגע שהן מנסות עולם חדש ומופלא נפתח לעיניהן. אם אף פעם לא העלתם את העניין נראה לי שהכי טוב זה להעלות משהו שיגרום לה לחשוב על זה מזוית של סקרנות ואז זה מוסיף מתח מסקרנות בנוסף למתח המיני שקיים, מתח חיובי כמובן :) אם אתה מתקשה להעלות את זה בצורה שתעלה סקרנות תמיד אפשר ע"י משהו מגניב ומסקרן שעדיין נמצא בנורמות החברתיות הנה שובר קרח נהדר: http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5

שחR

New member
מכות רצח, שוטים ואזיקים חחחה

טוב נו תלך על קצפת שקונים בסופר ממיכל קר. תמשיך עם נוצת טווס ( ואל תשאל אותי איפה משיגים) תעבור לקרח ותסיים עם שעווה חמה. בסוף היא תהיה מצוננת אבל מסופקת . שלך, שחR

just 20 f

New member
צחוקים איתך. ../images/Emo46.gif

מילא האזיקים...
וחוץ מזה- הרעיון של הקצפת קצת בעיתי, חוויה לא נעימה שחוויתי שבה בעצם הקצפת לא היתה קצפתית אלא משהו אחר, קצת מגעיל... אולי זה בגלל שהיא נקנתה במקום קצת מפוקפק- במכולת השכונתית (אם אני זוכרת נכון...).

bulb

New member
את צריכה חוויה מתקנת

ובפעם הבאה אל תיקני קצף גילוח.

just 20 f

New member
החוויה המתקנת כבר קיימת...

אבל רק בראש, עדיין לא במעשים. לא עד שתהיה לי או לאהובי (או לשנינו- כשנגור ביחד, ב"ה) מיטה אחרת...

lorettalynn

New member
לעבור לסווינגריות

דברים שניסיתי ואושרו: לצרף אשה לצרף גבר לצאת לאותו פאב בנפרד, ולפלרטט כאילו אתם לא מכירים (עם פתקים והכל). לסיים בשירותים של הפאב. להגיע לעבודה שלו. לשמור "נידה"- שבועיים בלי מגע. להרגיז אותו ל-rage fuck. להחליף תפקידים במיטה (דרוש- סטראפ און, KY).

אני2222

New member
לא חסר

מין באוטו. מין בים. מין בפארק באמצתע היום. מין ביער (רצוי עם אוהב ונשק). קישירות. לכסות לה את העיניים (ורצוי גם להגביל את תנועות הידיים) ולבצע בה את זממך מבלי שהיא יודעת מה הולך לקרות (לא לבוא ישר ונלשק אותה ואז לחדור אליה. קודם לטף קלות - נוגע לא נוגע, אחרי זה תלקק, מדי פעם תפסיק והיא לא תדע מה קורה, תרד לה וכו').

למעלה