עצות לרכישת אופניים למתחיל ?

lala land

New member
עצות לרכישת אופניים למתחיל ?

שלום ! כבר כמה זמן שוקל לקנות אופניים, רציתי לדעת מה מומלץ לרוכב מתחיל האופניים יהיו מיועדים לרכיבה בשבילי שטח למיטב הבנתי מחירים לאופניים למתחיל ינועו בין 1,000 ל- 2,000 באתרי קניות באינטרנט מצאתי אופניים, שלפי המפרט (לפחות כמה שהבנתי ממנו) נראו דיי מתקדמים, ובמחירים נמוכים בהרבה ! אשמח לשמוע איזה סוג של אופניים כדאי לי לחפש, או איזה דברים ספציפיים צריך שיהיו בהם, או כל טיפ אחר! תודה מראש.

יוס י

New member
כמה עצות:

אני מבין את ההתלבטות שלך היות והיא מזכירה לי את ה"מסע" שלי לקנית האופניים הראשונים. יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון: 1. היית קונה מכנסיים ב- 300 ש"ח באינטרנט בלי למדוד? - כנראה שלא. גם אופניים צריך למדוד. 2. אתה מעיד על עצמך שאין לך הידע להשוות בין אופניים שונים. ובכן , אף אחד בפורום לא נולד עם הידע הזה. השיטה היחידה לרכוש אותו היא להתעניין, וכן, גם לבלות קצת בחנויות אופניים ולשאול שאלות. מנסיוני, לפחות ברשתות הגדולות (רוזן ומינץ, מצמן את מירוץ) ובחנויות הגדולות תקבל תשובות כמעט לכל שאלה. 3. גם באופניים יש חשיבות רבה לאיכות המוצר, לשרות ולאחריות שתקבל (בייחוד אם אתה מתכוון לרכב בשטח). חברות גדולות ומוכרות ויבואנים מסודרים מבטיחים לך אחריות לאורך זמן ושירות אמין, שני גורמים ששומרים על ערך האופניים כמשומשים. אני יודע שזה נראה רחוק עכשיו אבל פרק הזמן בין הזוג הראשון לזוג שעולה בסביבות ה- 10000 ש"ח הוא קצר מההערכה שלך וכדאי כבר עכשיו לחשוב על ערך האופניים כמשומשים. 4. לדעתי, 5. אני מצרף כתבה טובה לשימושך.

amirgal

New member
תיקרא פה.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/m.ain/articles/article.asp?forumId=652&a=33748&c=4243&sc=0&ssc=0 ופעם הבאה, תיכתוב את השאלה בפורום אופניים הראשי

למעלה