עצות לשיעול

טלגיל

New member
עצות לשיעול../images/Emo101.gif

מישהי יכולה בבבקשה לעוץ לי מה לעשות עם שיעול ליחתי כזה שאם הוא בא בסמוך לאוכל גורם לה להקיא? להזכירכם, גילי שלי בת 8 חודשים, ומאז שהיא התחילה עם ההצטננות שלה שלוותה בשיעול [חודש אחרי הכניסה למעוןכצפוי]זה לא ממש נגמר. בינתיים היו לה עוד כמה כאלה [למשל דלקת קלה באוזן, חום ושילשולים] ובכל פעם שהאחרים נגמרו, חזרה והשתלטה הנזלת מעצבןנורא חוץ מהנזלת והשיעול היא בסדר גמור
עירנית וצחקנית ואני לא רוצה [גם הוא לא] לתת לה סתם תרופות אבל אולי למישהי יש עצה למרקחת ביתית שתקל? תודה מראש

טלגיל..

טוב.. יש לי כמה עיצות, לא יודעת כמה מועילות.. הראשונה זה דבש (יחד עם תה ), אבל זה נורא תלוי אם את נותנת לגילי דבש כך סתם. כי יש רופאים שאומרים שאסור לתת דבש לתינוקות.. ובנוסף שמעתי שיש שמנים שעוזרים להצטננות (לבנדר? אקליפטוס?), אבל בטח נאווה כבר תוכל לתת לך מענה מקצועי.. תרגישו טוב והחלמה מהירה ומלאה נועה

משהו שאמא שלי כל הזמן אומרת שהיא עש

-תה לנו כשהיינו קטנים והייתה לנו ליחה [אין לי מושג למה היא מצהירה על זה מדי פעם
] להשכיב את הילדה על הבטן, על הברכיים שלך ולדפוק באהבה על הגב זה לא נשמע הכי טוב שבעולם, אבל זה מוציא ליחה ,כנראה. ותה תמיד כיף לשתות
רק בריאות

דבורי

New member
כך עשיתי גם אני עד היום

הבוקר הייתי בקורס החיאה לפעוטות של מד"א (מטעם טיפת חלב), והמדריכה אמרה שטפיחות טובות רק לשחרור חנק של תינוק שלא בהכרה. פעולת הטפיחה נוגדת את פעולת השיעול, ויכולה להזיק.

למעלה