עצות מאנשים שעבדו ביפן..

ענפים

New member
עצות מאנשים שעבדו ביפן..

שלום, אני חושב לנסוע לעבוד ביפן בארגוני העבודה הישראליים שםץ אני אשמח אם מישהו שעשה את זה יוכל לתת לי עצות לגבי , למה לצפות, מה צריך מראש, מה הסיכונים, איך החוויה וכו', תודהתודה

KajaGugu

New member
"ארגוני העבודה הישראליים"

"ארגוני העבודה הישראליים", את זה עוד לא שמעתי... עצות? אל תעשה את זה. סיכונים? אתה יכול להישלח באזיקים הביתה כמו כמה ישראלים שיצא לי לראות. משם יגרשו אותך לבנגקוק ושם תיכלא בהמתנה לטיסה של אלעל יחד עם ערבים ופאקיסטנים. תישכח מעזרה של השגרירות הישראלית, נימאס להם לטפל בחרא הזה (ובצדק). בהצלחה!!

Reikan

New member
שטויות במיץ

אני מוכן להתערב ש-99% מאותם הישראלים האלה היו בסטיונרים. אם אתה עובד בעבודה חוקית ביפן אין שום עילה לעצור אותך ולהעיף אותך חזרה למאיפה שבאת.

KajaGugu

New member
ברור שהם היו בסטיונרים

על איזה עבודה אתה חושב שהבחור מדבר אם לא על עבודה לא חוקית בבסטה וכד'?

IndianaJones

New member
גם בניויורק ובסיציליה

קוראים לזה "ארגוני עבודה" ... "ארגוני עבודה ישראלים ביפן " - יש את הארגון של המאפיה הבאר שבעית , את הארגון של החולונים , הארגון של האלפרונים , פעם היה הארגון של "שמעון זיפו וחוסיין אדידס " ... - המדרכה הזאת שלי ! קניתי אותה! היא רשומה על שמי בטאבו ... הייתי נתקל בייצורים האלה בקאוסאן לפני כמה שנים כשהייתי קופץ לבקר ב"זולה" ... מוציאים מהכיס סטפה מגולגלת של איצ'ימאנים בקוטר של פחית קולה(איצ'י מאן למי שלא יודע זה השטר של המאה אלף ין= ~ 100$US הם היו (בטח עדיין,פשוט לא יצא לי לשהות בקרונג טיפ אהובתי מזה זמן) מגיעים פעם בכמה חודשים לגייס עובדים חדשים ל"ארגוני העובדים" שלהם. לא פלא שאנשים נמשכים לזה . רואים ישראלי,אחד שבארץ לא היו נותנים לא לשטוף כלים במקדונאלדס מוציא מכיס סטפה של איצ'ימאנים בעובי פחית קולה ... יש אנשים שמתפתים .

ענפים

New member
מאיפה אתם מביאים את זה?

כשאני מסתכל על התגובות פה אני רואה הרבה טיילנים אוהבי טיולים וטבע ונוף ותרבות שברור שלראות בסטיונרים לא חוקיים ועוד ישראליים באיזור שהוא בבת עינם בחו"ל זה מגעיל אותם. אני שואל אנשים שעשו את זה ומכירים את הסיכונים והרווחים, ברור לי שגם אני בתור תייר הייתי נגעל מהעסק הזה כי זה מזכיר את ישראל [though luck ] אבל זה שמדובר בלהיות עובד לא חוקי וזא דוחה אתכם מוסרית זה קצת מתנשא וקצת איסטניסטי אז בבקשה.. מי שחווה את זה [מיד ראשונה] ויכול לספר, אני אשמח.

ענפים

New member
אתה מדבר כאילו זו תופעה שולית..

אולי ארגוני עבודה זה שם קצת מרחיק לכת אבל כן, ישראליים יכולים בעזרת ישראלים אחרים בלבד ללכת ולעבוד היום כמעט בכל מקום בעולם, נכון שבעבודות בזויות באופן לא חוקי, אבל גם להביא את הכסף הביתה - ואם זו הייתה תופעה שולית העסק הזה היה מתחסל מזמן בעוד שהוא ממשיך לתפול וךתפוח . אז בבקשה די עם המפחידנות - אם יש לך משהו מבוסס להגיד הייתי שמח לשמוע

IndianaJones

New member
בסטיונרים ...

תשמע, אין לי בעיה אם חברה' צעירים שרוצים לעשות כסף בטיול ובמקביל לחוות את אחת הארצות המוזרות והמעניינות - וגם היקרות - בעולם ... אבל כן יש לי בעיה עם זה שמה שפעם היה חובבני וחברה'מני הפך לבסיס שליטה של כנופיות שלמדינת ישראל יותר נוח שהם יעשו מה שהם עושים ביפן במקום שיעשו באלאגנים בארץ ... אגב, ברוב הבאסטות לא עושים כסף גדול ... ולא כל השנה , ובשנים האחרונות היתה האטה גדולה . אין לי בעיה עם מכירה של תכשיטי כסף או קופי של תיקי לואי ויטון ושעוני רולקס(בתנאי שהם ברמה-מה שאומר שיוצרו בשנז'ן ... ) הבעיה היא שהחברה' האלה הם חסרי מעצורים וזה מלווה בראש יהודי שממציא פטנטים ואחרי שהם הבינו איך מבריחים שעונים ותיקים בלי להיתפס ע"י המכס,המשטרה,ומשטרת הקופי הם התחילו להשתמש באותה שיטה כדי להבריח יאבא,וקוקאין ,והרואין ונשק חם ... והפלת בנות לזנות,בנות שבאו לעבוד כמארחות,"כיבדו" אותן בסמים וההמשך ברור ... מזה עושים סטפות בקוטר פחית של קולה ! יש מספר מאוד מצומצם של באסטות שממש עושות כסף - הכל שאלה של מיקום ... וחלק גדול מבעלי הבאסטות מנצלים בצורה מגעילה את העובדים הישראלים שלהם. בקצור,זה עסק מגעיל והבוסים שם ברובם הם אנשים מגעילים(אפילו שהם תורמים מכובדים של כמה מבתי חב"ד באסיה ...) כל הג'יפה עליהם יוצאת בבנגקוק . אתה כלכך רוצה . תגיע לבנגקוק,תשב בפלוי או בגרינהאוס או במסעדת שרה (גם בבית חב"ד אפשר לפגוש אותם הרבה) - הם תמיד מחפשים עובדים חדשים. רק מה , לרוב חודשי הקייץ שאלה החודשים ה"טובים" כי אז חם והיפנים ברחובות "תפוסים" ע"י קבועים שמגיעים מהארץ וכבר צברו שם ניסיון של כמה שנים ...

Erap

New member
להגיע לבנגקוק ולשבת בפלוי?!?

הוא הרי נסגר לפני שנים
אני חושב שאתה קצת מגזים אינדי, בכל מה שנוגע לישראלים ביפן... הברחות סמים ונשק,הפלת בנות לזנות? אני נמצא במזרח כבר כמה שנים, כולל כמה זמן ביפן, ולא יצא לי אף פעם לשמוע על מקרים כאלה. מה שכן, למרות אי-הדיוקים, בבסיס אתה צודק... הרבה מאותם "ארגוני עבודה" הם משפחות פשע לכל דבר ועניין, וגם אלה שלא (כמו הבוס שלי למשל) משלמים פרוטקשן כבד, גם ליאקוזה ובמיוחד בארץ. הרבה בסטות בכלל לא עושות כסף (כלומר העובדים לא, הבוסים אולי כן), והיחס בחלק מהמקומות הוא גרוע ולפעמים כולל איומים על העובדים. הייתי טיפוס צעיר ונאיבי כשעבדתי שם, היום לא הייתי חוזר על זה בחיים, לא משנה כמה כסף הייתי יכול להרויח. אז בשורה התחתונה? מומלץ לוותר.

Erap

New member
ועוד דבר...

ענפים, זוכר את אלי "הקצב מבנגקוק" כהן? רצח את אשתו, קיצץ אותה, ואת השאריות זרק לתעלה בבנגקוק? ובכן הוא היה עבריין שהגיע להסכם עם משטרת ישראל שלא יועמד לדין, ובתמורה יצא ל"גלות" בחו"ל. אם אני זוכר נכון, הוא גם העיד בארץ נגד עבריינים אחרים. למה אני מזכיר את זה? כי חלק מהבוסים באוסקה (העיר שבה עבדתי בשעתו) היו עבריינים שהגיעו להסכם דומה עם משטרת ישראל.

אMור

New member
מזתומרת "יצא לגלות בחו"ל"?

הוא משוחרר??
ואני חשבתי שהוא נרקב בכלא תאילנדי...

Erap

New member
יצא לגלות בחו"ל

הסיבה שבגללה הוא בכלל הגיע לבנגקוק הייתה הסכם שלו עם המשטרה: תעזוב את הארץ, וככה לא יוגש נגדך כתב אישום. כלומר, הוא יצא לגלות... ובזמן היותו בבנגקוק הוא עשה את מה שעשה... אני מניח שכיום הוא שוהה לו ב"הילטון בנגקוק"...

למעלה