בסטיונרים ...
תשמע, אין לי בעיה אם חברה' צעירים שרוצים לעשות כסף בטיול ובמקביל לחוות את אחת הארצות המוזרות והמעניינות - וגם היקרות - בעולם ... אבל כן יש לי בעיה עם זה שמה שפעם היה חובבני וחברה'מני הפך לבסיס שליטה של כנופיות שלמדינת ישראל יותר נוח שהם יעשו מה שהם עושים ביפן במקום שיעשו באלאגנים בארץ ... אגב, ברוב הבאסטות לא עושים כסף גדול ... ולא כל השנה , ובשנים האחרונות היתה האטה גדולה . אין לי בעיה עם מכירה של תכשיטי כסף או קופי של תיקי לואי ויטון ושעוני רולקס(בתנאי שהם ברמה-מה שאומר שיוצרו בשנז'ן ... ) הבעיה היא שהחברה' האלה הם חסרי מעצורים וזה מלווה בראש יהודי שממציא פטנטים ואחרי שהם הבינו איך מבריחים שעונים ותיקים בלי להיתפס ע"י המכס,המשטרה,ומשטרת הקופי הם התחילו להשתמש באותה שיטה כדי להבריח יאבא,וקוקאין ,והרואין ונשק חם ... והפלת בנות לזנות,בנות שבאו לעבוד כמארחות,"כיבדו" אותן בסמים וההמשך ברור ... מזה עושים סטפות בקוטר פחית של קולה ! יש מספר מאוד מצומצם של באסטות שממש עושות כסף - הכל שאלה של מיקום ... וחלק גדול מבעלי הבאסטות מנצלים בצורה מגעילה את העובדים הישראלים שלהם. בקצור,זה עסק מגעיל והבוסים שם ברובם הם אנשים מגעילים(אפילו שהם תורמים מכובדים של כמה מבתי חב"ד באסיה ...) כל הג'יפה עליהם יוצאת בבנגקוק . אתה כלכך רוצה . תגיע לבנגקוק,תשב בפלוי או בגרינהאוס או במסעדת שרה (גם בבית חב"ד אפשר לפגוש אותם הרבה) - הם תמיד מחפשים עובדים חדשים. רק מה , לרוב חודשי הקייץ שאלה החודשים ה"טובים" כי אז חם והיפנים ברחובות "תפוסים" ע"י קבועים שמגיעים מהארץ וכבר צברו שם ניסיון של כמה שנים ...