עצות מגורים לקראת מעבר

טומפיקו

New member
עצות מגורים לקראת מעבר

שלום פורום,

אשתי (40) ואני (43) ושלושת ילדינו (גילאים 6-12) מתעתדים להגיע לטורונטו בתחילת אוגוסט לקראת פוסט דוק של אשתי באונ' טורונטו.

לקראת המעבר אנחנו מחפשים אופציות דיור הכוללות:
  • בית ולא דירה
  • לפחות 4 חדרי שינה (או 3 חדרי שינה וחדר שיכול לשמש כמשרד ביתי)
  • אזור מרווח ככל הניתן
  • קרבה לאוניברסיטה (אפשר תחבו"צ עד כ-45 דקות דלת לדלת)
  • תקציב חודשי של עד 4000 דולר קנדי לשכירות
נשמח לשמוע על כיוונים ...
אני מתכוון לבקר בטורונטו לאיזה יום וחצי ב-14-16 באפריל. יש לי רכב. איך כדאי לנצל את הביקור על מנת להתרשם מהאזורים השונים? סיור עם מתווכים? אשמח לכל רעיון.

ברדיוס של 45 ד' נסיעה בתחב"צ

ועם תקציב של $4000 לשכירות יש די הרבה אפשרויות. באופן כללי, כל מקום בקרבת קו 1 (הקו הצהוב של הסאבווי) צפונה עד שפרד יכול לבוא בחשבון, או על קו 2 (הקו הירוק) לכיוון מזרח (למעט כמה כיסים, למשל באזור היי פארק, מערב העיר פחות טוב אלא אם מגיעים כבר לאזורים הטובים באטוביקו , אבל זה כבר בגבול או מעבר לזמן הנסיעה שהגדרת). וכמובן אזורים סביב האונ' בטווח הליכה, נסיעה באופניים, או מספר תחנות בסטריט קאר- אבל שם צריך להיזהר כי הרבה מהבתים להשכרה מיועדים לסטודנטים שגרים בשותפות ובמצב תחזוקה לא משהו. (או לחילופין אזורים די יוקרתיים כמו ה Annex).

אני מקווה שיש לכם הון עצמי או הכנסה נוספת ואתם לא בונים רק על מלגת הפוסט-דוק. כי לשלם $4000 רק ממלגה של 60-70 אלף (שזה הסדר גודל של מלגות פוסט-דוק בד"כ, וצריך לקחת בחשבון שהמלגה חייבת במס) זה לא ממש ריאלי...

יום וחצי לא ממש יספיקו לך למצוא בית. והבעיה בטורונטו היא שיש הרבה כיסים. לפעמים מספיק לעבור רחוב כדי שהאזור יהיה פחות טוב. מחירי הבתים ודירוג בית הספר הם בד"כ אינדיקציה טובה להאם האזור טוב או לא.

גם אם לא מכירים את הרחוב או האזור מספיק לראות יך הוא נראה

מן הסתם אזורים עשירים יותר יראו מושקעים יותר, נקיים יותר ומסודרים לעומת זבל והזנחה וקירות בתים מתקלפים באזורים הגרועים

טומפיקו

New member
תודה ועוד קצת אינפורמציה

הי, תודה על התשובה:
כמובן שאנחנו לא בונים רק על שכר הפוסט דוק אלא גם על הכנסה נוספת (היי-טק).
אני מבין שלאורך קווי הסאבווי הכל פוטנציאלי - אשמח אם תוכל לתת שמות ספציפיים של שכונות או אפילו רחובות ששווה לבחון. אני כמובן לא מתכוון לסגור על בית בביקור המתוכנן עוד שבוע וחצי אלא רק לעשות סקירה מהירה של המקומות הרלוונטיים ולהתרשם.
&nbsp
שוב תודה.

SupermanZW

Well-known member
עם התקציב שלכם אתם יכולים למצוא את המיטב

אתם יכולים למצוא בית להשכרה שעונה על הדרישות שלכם באזורים הטובים ביותר בטורונטו.

michaelbl

New member
נסחפת קשות

עם התקציב שלהם הם יכולים למצוא בית שדי עונה על המפרט (למשל ממרחבים אפשר לשכוח) באיזור טוב בgta.
בטח לא באיזורים הטובים ביותר שיכולים להגיע לעשרות אלפי דולרים בחודש

אתה נסחפת קשות

עשרות אלפי דולרים בחודש? מה זה הבית של האני ובארי שרמן?
אני בספק אם יש איזור אחד בטורונטו שמכירי השכירות הממוצעים בו הם מעל עשרת אלפים בחודש

michaelbl

New member
דווקא לא

כל מה שאתה צריך זה להיכנס למלס ותימצא גם בתים ב20000$ לחודש, ולא אחוזות ענק. אמנם בתים יפים ומרווחים אבל ממש לא אחוזות.

למעלה