עצות מהזמן האחרון לגבי חב' שילוח בינ"ל

joe2b

New member
עצות מהזמן האחרון לגבי חב' שילוח בינ"ל

אני יודע שהנושא נדון כאן ובפורום המקביל מליוני פעמים, ובכ"ז... אני מחפש המלצות (הן חיוביות והן שליליות) על חב' שילוח בינלאומי מישראל לקנדה. בבקשה, רק אם יש מישהו עם נסיון מהחצי שנה - שנה האחרונים, כי מה שהיה קודם אני מכיר כמעט בע"פ, אבל לא בטוח כמה זה רלבנטי. תודה, יואב נ.ב. - פרסמתי הודעה זהה בפורום השכן, למי שקורא רק שם, אז בבקשה תחסכו לי את ה"נזיפה". הכפילות מכוונת, כאמור, כי אני יודע שיש רבים וטובים שמעיינים רק באחד משני הפורומים.

joe2b

New member
הקפצה ../images/Emo105.gif ../images/Emo105.gif

מישהו? משהו? רעיונות? תודה

אין כניראה עיצות חדשות

VASM עשו בעבר עבודה טובה, גמהשיפינג וישראשיפינג והחברות הקשורות בהן, הם רמאים ושקרנים.

Xirus

New member
אני נפגעתי אישית מישראשיפינג/גמהשיפינג

לא להתעסק איתם. ודרך אגב אני מחפש להעביר זוג רמקולים מרחובות לטורונטו - יש לי אישור מכס עבורם. אם אתה מוכן תשאיר לי הודעה ואני אקשר אותך עם המשפחה שלי בארץ. כמובן שאשלם על הנפח.

joe2b

New member
תודה לכולם

אכן, ישרא(ל?)שיפינג יצרו איתי קשר בלי שפניתי אליהם, אבל אחרי שפניתי לגאמא, והם לא ממש ידעו להסביר לי איך הגיעו אלי, מלבד "כנראה שהפניה שלך הגיעה אלינו". אגב, מישהו שמע על חב' גלובוס? ולגבי הרמקולים - אני נוסע מת"א לקלגרי. לא מרחובות לטורונטו. בישראל המרחק רחובות - ת"א סביר. בקנדה - לא בטוח שמשתלם לך שאני אביא את המטען לקלגרי... אם בכ"ז אתה מעוניין - צור קשר במסרים. אבל נראה לי שיהיו מספיק שיסעו לטורונטו בשביל שזה ישתלם לך יותר.

Xirus

New member
בכל מקרה תזכור את השם: חי צדקה

הוא אחד הסוכנים של גאמא - ככה שאם תיתקל בו תדע שזה גאמא ולא חשוב איזה שם חברה יתקעו לך.

אודי43

New member
לא ממליץ על "גלובוס"

ניזוקתי מהם ללא פיצוי או התייחסות. בקיצור - נסיון רע...

AmirVi

New member
אנחנו שולחים עם גלובוס בחודש הבא

הם גם עובדים עם משרד החוץ כך שכל הנציגים שולחים איתם

shay10cc

New member
המלצה לגבי חברת שילוח

שלום לך שמי שי, אני עובד בחברת שילוח בינלאומי שנקראת ICL ואשמח לעזור לך, יש לנו מחלקה מיוחדת ללקוחות פרטיים. המייל שלי : [email protected]

למעלה