עצות מהחמות

DDNL

New member
עצות מהחמות

בתחילת דברי אני חייבת לציין שחמותי אישה טובה ועדינה, אבל כנראה התיאשה מהרעיון שיהיה לביתי אח או אחות. אז היא אמרה שהיא מאוד שמחה שיש לה חבר טוב שהוא בן יחיד כי ככה היא תפסיק לבקש אחים, נתנה לי דוגמאות לנשים שמרצון הסתפקו באחד,והוסיפה שיש דברים יותר גרועים בעולם. היא כל כך צודקת-אבל אני כל כך לא רוצה לותר על הרצון ועל התקוה שבעזרת השם הנס שוב יקרה.

מרב.

New member
ועם כל הכבוד לחמותך,

את תוותרי רק אם תרגישי ש את מרגשיה שאינך יכולה יותר. יש נשים שמלכתחילה אינן רוצות יותר מילד אחד, וזה בסדר, אבל כל עוד את רוצה יותר מילד אחד, ויש רוח במפרשייך- את תמשיכי. בטוחה שחמותך לרא התכוונה לרע, מן הסתם רצתה לחסוך ממך את הכאב והאכזבות ואנרגיות המושקעות, וזה מרגש, אך היא אינה עומדת במקום שלך. הלוואי ותגדל המשפחה בקרוב, הלוואי שלא יעלה בכל כך הרבה כאב להרחיבה, מרב

נועם@בת

New member
דידי, אני חושבת שחמותך בדרכה

שלה מנסה להקל עליך. היא רוצה להראות לך שהיא איתך, ולא נורא אם תהיה לך רק בת אחת. זה בניגוד לכל מיני דודות, חברות וחמיות שנועצות מבט ישר בבטן שואלות למה את מחכה. או מספרות על השכנה שרק אכלה עם שן של שום (או שן של שועל או מסמר הצלוב
)ומיד נכנסה להריון. גם חמותך מתפללת שיהיו לך ילדים, אבל לא תגיד לך את זה, כדי לא להכאיב. במקום זה היא מנסה לרכך את המציאות, כדי לא לפגוע בך. הנס יקרה, גם אם הדרך אליו ארוכה ומתעתעת. ואת לא תוותרי כי אי שם בהמשך יש ילד אחד קטן שמחכה לך. אח קטן לבתך, ונכד לסבתא שמתפללת בשבילו. זה יקרה למרות כל הקשיים שבדרך.
נועם

למעלה