עצות מה לעשות עם חבר/ה!!!!

עצות מה לעשות עם חבר/ה!!!!

(אדבר בלשון זכר למען הנוחות שבעיניין, אך התוכן תקף לנקבות גם כן) אחי החמודים, לאלה מאיתנו שיש להם חברות, תמיד יש את השאלה מה אפשר לעשות שיחדש, שירגש, שיפתיע!!! אני מבקש את עזרתכם במציאת רעיונות יפים

Starway

New member
קצת רומנטיקה...

יש ליד הזנזיבר, רחבות של דשא גדולות, שבינהן שביל מרוצף דק אשר הולך בפיתולים כאלה יפים... רעיון:מבעוד מועד, שים לאורך השביל נרות ריחניים (דלוקים..) והנח על הדשא (בסוף השביל..) סל פיקניק.. עם שתי נרות על שמיכת "פיקה"... נ.ב את הסל הכן לפני כמובן... שים בו כריכים קלילים... בקבוק יין/שמפניה... ועוד דברים שאתה/היא אוהבים...

זו קלישאה רומנטית..

קח שני דברים שהיא הכי אוהבת כגון: יין לבן וחסה... לאור נרות על שמיכה.. זה הכי רומנטי.. קח את שני הדברים שהיא הכי הכי אוהבת ושמאפיינים אותה... שהיא סיפרה לך עליהם.. אז הפיקניק הופך להיות אישי...במיוחד בשבילה.. חבר שלי לשעבר עשה את זה ותאמין לי שהוא קיבל תודה!
ולא מה שאתם חושבים....

Starway

New member
מה הקשר קלישאה???

זה הדבר הכי רומנטי בעולם!!!! (מה שאני הצעתי...) ואם X לא היתה מסרבת לצאת איתי בסילבסטר זה מה שהיא היתה מקבלת... את האמת אני בטוח שגם אני הייתי מקבל... אם אתם מבינים למה אני מתכוון... את האמת לא הייתי מקבל כלום... כי אין לי את המזל הזה... בטח באג 2000 היה פורץ באיחור של שנה או משהוא...

יש הרבה דגות בים..תתעודד!

קובר יקירי, זו קלישאה...לדעתי! ואני לא אומרת שזה לא טוב אבל לדעתי זה כבר נדוש!

StagaDish

New member
אני אומר... עשה זאת בעצמך...../images/Emo23.gif

אני .. אין לי נסיון רב בעסק... ועד שהתחלתי לתפוס את העניין.. הכל.. טוב - לא משנה.. זה לא העניין אני תמיד רוציתי ללמוד לבשל.. זה שאין לי זמן לזה.. זה משהו אחר.. אולי אחרי הצבא.. בין לבין ההופעות הרבות שיהיו לי.. אני אלמד... בכל מקרה, אני מאמין.. שאחד הדברים הכי רומנטיים שיכולים להיות.. זה מין ערב כזה שקט בבית.. (לא משנה - שלו\שלה).. ולארגן ארוחה ביתית... לו\לה לבן\בת הזוג... כמובן, הוסיפו ורד או שניים.. רעננים.. וכמה נרות.. מוסיקת ג´אז קלילה ואינסטרומנטלית.. (ככה אני שומע את זה .. עזבו אותי... =\).. ארגון שולחן לשניים.. עם מפיות אדומות.. וכו´ וכו´ וכו´... כמובן.. אל תלכו ותבשלו איזה סטייק.. (זה לא רומנטי... אפשר ללכת על הפילה או כל מיני בשרים כאלה פלצניים ו.. מעודניים)... וכמובן.. לא לשרוף את הכל 10 דקות לפני שהרגע המיוכל מגיע!! - אבל.. לנסות לדאוג שהכל יהיה טרי.. (בחיי איזה השקעה..) וכמובן.. הכי חשוב זה לדאוג לפינוק בסוף.. בין אם זה מתנת פינוק.. או סתם איזו התקרבלות (וההמשך תלוי כבר בזוג...) מקווה שעזרתי.. את זה אני בהחלט אעשה פעם.. למישהי ברת מזל...

StagaDish

New member
אם אפשר...

לדעתי.. בכל דבר שלא תעשו.. חשוב לזכור.. שככל שמשקיעים יותר מעצמכם... ככה הבן\בת הזוג.. יראו את זה כיותר חשוב ורומנטי... כמובן.. תלוי מה.. וכמה.. אבל ברוב המכרים.. ככל שמשקיעים יותר אהבה, מחשבה והשקעה.. בכל מה שזה לא יהיה.. בין אם זה שמיכה, נרות וסנדוויצ´ים.. ובין אם זה סוף שבוע לאוהבים... העיקר שזה יגיע מאיפהשהו.. ולא רק כדאי להשתיק אותה... או אותו...

havlaz

New member
תתחיל בפשוט

בארוחת בוקר לחברה, חביתיות פשוט, קל, וכמובן טעים (אנשים בולעים לי את זה!) מתכון סודי
מתכון ל18 חביתיות חומרים: 2 כוסות קמח 1 כף שמן 4 ביצים חצי כוס חלב 1 שקית סוכר וניל 50 גרם סוכר 75 גרם חמאה 3 כפות ברנדי 1 כוס בירה פושרת אופן ההכנה: 1. מקציפים יחד את הקמח השמן והביצים במערבל. 2. מחממים מעט את החלב, סוכר הווניל והסוכר עד שהחלב יהיה פושר, ומוסיפים לתערובת הקמח. מוסיפים את החמאה, הברנדי והבירה וטורפים לבלילה. 3. מחממים את המחבת, שמים קצת שמן, ויוצקים למחבת כמות שתכסה אותו בשכבה דקה. הופכים כאשר מזהיב, ומוציאים כאשר הוא זהוב מכל הכיוונים. ממשיכים לטגן את יתרת הבלילה (אין צורך להוסיף שמן, מספיק פעם אחת)

StagaDish

New member
מה פשוט!?

בשביל האהובה שלי.. אין פשוט! (חח.. זה קצת סוטר את מה שאמרתי... חחח) בכל מקרה.. החביתיות שלך לא פשוטות.. הן דלוקס!

havlaz

New member
אני אומר לך שהם פשוטות

והיא לא תדע שהם פשוטות!!

למעלה