עצות מושכלות וכנות איזה קורס פסיכומ

עצות מושכלות וכנות איזה קורס פסיכומ

חברי הפורום שלום רב, אני מתלבט מאוד איזה קורס פסיכומטרי כדאי לי לעשות ואני ז-ו-ע-ק לעזרה ולדעה מוצקה ומושכלת בנושא. אני כעת חייל (משרת מזה כ- 8 חודשים) ויש לי הרבה זמן פנוי...אני ממש לא רוצה לבזבז אותו ומעונין כבר עכשיו לעשות פסיכומטרי..(בשנית, כבר עשיתי פסיכומטרי אחד בתיכון בין כתה יא' ל-יב' אחרי קורס של קידום תיכון).. אחרי בדיקות שערכתי, צימצמתי לעצמי את האפשרויות לקורסים של: יואל גבע, קידום אישי והיי-קיו. מחיר זה לא העניין פה (ולא כי יש לי כסף מיותר או משהו - פשוט כולם נעים סביב אותם מחירים).. אני פשוט לא יודע מה להחליט ההתלבטות הקשה באמת היא בין היי-קיו ליואל גבע.. אשמח לשמוע את דעתכם (כמובן, רק ממי שאכן ניסה את אחד מהקורסים הנ"ל והוא אובייקטיבי לחלוטין).. תודה רבה..

b_noga

New member
חצי המלצה

אני עשיתי קידום אישי, והייתי מאוד מרוצה. הייתה לי מדריכה מדהימה, התכנים ושיטת הלימוד התאימו לי והרגשתי את ההתקדמות במהלך הקורס. מצד שני היו איתי אנשים נוספים בקורס שלא היו מאוד מרוצים, צריך להבין שלמרות שהקורס נקרא אישי, עדיין יש כ-30 תלמידים בכיתה. התלמידים בקורס אינם ברמה אחידה ולכן נוצרת לפעמים הרגשה שאתה מתעכב בגלל אחרים. הכי חשוב שמי שבוחר לקחת את הקורס יבין שהוא צריך ללמוד לנצל גם את הקורס בדרך הטובה ביותר, ולא מדובר רק בשיעורי בית שזה ברור, אלא גם לבוא למדריך בכל השעות קבלה שלו עם שאלות שלא הבנת לגמרי, לתחקר את כל החוברות האישיות ולהבין איפה הבעייה שלך, המדריך יעשה את זה בשבילך רק פעמיים- שלוש בקורס וזה לא מספיק. שיהיה בהצלחה

סיון87

New member
יואל גבע

כי הם אמיתיים, איכותיים ובאמת רוצים שתצליח. בעיקר ממליצה על החומר המעולה שלהם.

לדעתי-זה ממש לא קריטי.

ממליץ לך לתרגל מכמה מכונים(גבע, היי קיו, לחמן, אנקורי, תיכון תל אביב ועוד ועוד), זה חשוב מאוד בגלל כמה סיבות שאין לי כוח לפרט אותן עכשיו. איזה קורס ואיזה מכון?, זה פחות משנה, כאשר מדובר בקורסים ה'כבדים'-היי קיו, קידום אישי, ויואל גבע. אם כבר לברר אז הייתי מברר על: 1. המדריך-נסה לשאול תלמידים שלומדים בקורס עכשיו ושלמדו בקורס בעבר, שב עם המדריך המיועד לשיחה, כנס לשיעור ניסיון, וכו'. 2. המיקום-לדעתי זה מאוד חשוב, כמה שיותר קרוב לך, יותר טוב. בקיצור-לך לקורס 'כבד', תרגל מכמה מכונים, תחרוש הרבה, ותבוא מרוכז לבחינה, הדברים האלו 'יטו את הכף', ולא ההתלבטות הקשה שלך באיזה קורס לבחור.

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

לדעתי עניתי לך על השאלה הזאת בפורום אחר. אני רק אחזור ואדגיש שלא משנה איזה קורס אתה לוקח, מה שהכי משנה זו ההשקעה שלך. גם אם תיקח קורס מעולה, אם לא תשקיע כמו שצריך, זה לא יעזור.

morancho1

New member
יואל גבע.

הם היחידים שמפוקסים על רמת השאלות האמיתית בבחינה. ואין להם "שטיקים" כמו הימורים מסוכנים, שאלות מודיעין, שיטות מתחכמות.. הם פשוט מלמדים אותך לדעת את הבחינה ולעשות אותה. הכי פשוט והכי הגיוני. המילים באנגלית ועברית- קולעים כמעט 1ל-1 בבחינה כמותי רמה כמו בבחינה ומילולי הם היחידים שמתקרבים לרמה הקשה מאוד של הפרק הזה! כמו כן יש להם מורים ממש טובים. אבל כמו שאושרית אמרה בגדול- איזה מכון שתיקח העיקר שתשקיע ותעשה תיחקור טוב לעצמך. בהצלחה:)

למעלה