עצות מכל סוג יתקבלו בברכה:))))

goyava

New member
עצות מכל סוג יתקבלו בברכה:))))

אני תלמידה בכיתה יא ואני ממש לא יודעת איך ללמוד למבחנים! לפני בחינות בגרות אני נלחצת ולא יודעת איך ללמוד אני נחרדת למראה כמות החומר!במבחנים רגילים אני גם כן לא מצליחה ללמוד כי אני לא יודעת איך עם זאת הציונים שלי טובים כי המורים עוזרים וכדומה אבל כשזה מגיע ללמידה לבגרויות אני לבד במערכה אין עזרה מסביב רק אני והמחברות והחומר הרב! אני חייבת עצות לאיך ללמוד לבמחנים שיטות וכדומה!

איתי פ

New member
עצה (מסוג כלשהוא :))

אולי תנסי ללמוד בקבוצה? אני חושב שקבוצה גדולה מידי דוקא תקשה כי את עלולה להרגיש שאת רודפת אחרי החומר אבל אחד או שניים שיודעים ללמוד אולי יקנו לך את המסגרת של מה לומדים למחר וכאלה אצלי הדבר שהכי עזר היה להסביר לאחרים -- זה מכניס למן מחויבות של לדעת :) וזה מה שרוצים לא? יש גם שיטה של מפות ידע זו דרך לצייר את החומר בצורה של עננים כלליים שמהם יוצאים עוד ענפים כאלה ויש אנשים שככה זוכרים יותר טוב כי זה ויזואלי בכ``א בהצלחה :)

בשביל מה יש חברים?

אז אפשר לקבוע עם חבר או שניים,ואז זה פשוט ומהנה יותר...ואם בכל זאת רוצים לבד.לוקחים את החומר-מחלקים לראשי פרקים ומכינים כרטיסיות.כן,כן,את כל החומר מרכזים בכרטיסיות.כי כך אין מסה ענ-קית של חומר ואפשר להתמקד בכל נושא בנפרד.בהצלחה

למעלה