עצות ממכם, המומחים: לסורק וחותמת מים

לביו1

New member
עצות ממכם, המומחים: לסורק וחותמת מים

לאחרונה אני מוכרת ציורים שלי באתר ברשת. ציורים על קנווס מצלמים לי בחנות ואני מפרסמת את הקובץ. זה הוצאה די גדולה עוד לפני שמכרתי... על סריקת ציורים ורישומים הוא לוקח לי כ 25 ש"ח ל'חתיכה', בלי קשר לגודל. העניין הופך ללא משתלם, כך שחשבתי לרכוש סורק טוב ולעשות את העבודה מהבית.
המטרה של הסורק היא בעיקר לסרוק רישומים בעפרון וצבע, כך שיוכלו להופיע באתר ברשת כמה שיותר קרוב למציאות.
אשמח להמלצות ו/או לשאלות מנחות.
שאלה נוספת: מי יכול להסביר לי איך עושים 'חותמת מים' ככה שמה שמופיע באינטרנט לא יהיה גניב (ועדיין החותמת תאפשר להתרשם מן היצירה)?

תודות רבות

rachel79

New member
הי, כל הכבוד על היוזמה

שלום לך, שמחתי לשמוע על היוזמה הברוכה, שיהיה בהצלחה
תנסי להסתכל במדריך כאן,
אולי זה יעזור לך
ושוב בהצלחה

לביו1

New member
תודה רבה

לא הייתי בבית אז לא ניסיתי עדיין את המדריך, אבל מקווה שמתאים גם למאותגרים מסוגי.

תודה גם על הפירגון.

rondadon1985

New member
על אילו גדלים מדובר?

בגדלים של עד A3 עוד אפשר למצוא פתרונות במחירים סבירים בעזרת מדפסות משולבות (מספיק איכותי לצורך דוגמה באתר).

בגדלים מעל לזה, כבר לא, והסורקים המקצועיים עולים אלפי שקלים.

לביו1

New member
תודה רבה.

המידות קטנות, לרב אפילו קצת פחות מA3. יש מדפסת שאתה ממליץ?

שוב תודה.

rondadon1985

New member
אם מדובר בעד A4

אז כל מדפסת משולבת כלשהי תתאים.
אני אישית חסיד של HP.

אם מדובר על A3, אז יש מדפסת משולבת בודדת אחת לשוק הביתי שאני מכיר שסורקת בגודל A3, דגם 7610 (עלות של כ-700 ש"ח).

rondadon1985

New member
בשביל להציג סקיצה של תמונה

בעמוד אינטרנט, הם יותר ממספיקים...

הגברת מנסה לחסוך עלויות, לא להכנס לעלויות של אלפי שקלים לסורק...
במצב כזה כבר עדיף לה להמשיך לשם פר-סריקה.

פודיום6

New member
לא נכון

לא דיברתי על עלויות של אלפי שקלים.
סורקים בסיסיים נורמאליים עולים כמה מאות כמו מכשירים משולבים.
לא צריך להגזים ולהתלהם.

סורקים משולבים נותנים תוצאות איומות. יש סקלות שלמות של צבעים שהם בכלל לא סורקים ולא קשור אם זה לאינטרנט או למשהו אחר.

עדיף כבר שתצלם את העבדות בנייד שלה אם יש לה אייפון או גלקסי (או במצלמה דיגיטלית) היא מחפשת פיתרון זול.
אם עושים את הצילום בתאורה נוראמלית (נגיד בחוץ אבל לא בשמש ישרה) זה ייתן לה תוצאה לא רעה. מה שבטוח יותר טובה מכל מכשיר משולב במיוחד מ- HP שהסורקים המשולבים שלהם ממש לא טובים.

nightjar

New member
מצלמה סבירה, רצוי עם חצובה

תעשה את העבודה. כדאי להשתמש באורך מוקד גדול יחסית, כדי להימנע מעיוותים. תיקוני צבע בפוטושופ...

למעלה