עצות..מנסיון או שסתם מהלב

עצות..מנסיון או שסתם מהלב

רציתי לשאול איך ניתן להתגבר על אובססיה לגבר? דיי , עבר זמן. הרבה פעמים טוב לי וזה בסדר.יחסית. אבל לפעמים לא, אני יודעת שדחף עובר. אבל עדיין נורא נורא קשה לי להתאפק. אני חייבת לכבד אותו ולא לשלוח לו הודעות. פעם שלחתי הרבה ואני נורא מתביישת בזה. הרגשתי שזה לא בשליטתי. אני מבקשת שלא תרדו עליי ותגידו לי שמעי את מציפה אותו שחררי עזבי
זאת תגובה חסרת רגישות וטעם. הרגשתי בעבר שזה לא בשליטתי ואני נורא מתביישת בזה. מה ניתן לעשות באופן כללי כדי להתגבר על דחפים ואובססיות, ולא להיות מונעת מהם?

אני מנסה להכין את עצמי לכך שתהיה לו חברה חדשה בטח בקרוב. אני מתה מפחד שזה יקרה. בא לי שיהיה ל י טוב ושיהיה לי חבר לפני שלו תהיה. ואז שלא יהיה לי אכפת. אני בטוח אשמע על זה, בפייסבוק, ונורא קשה לא להיכנס. אני לא נכנסת באובססיביות אבל פעם ב.

בקיצור , זו לא אופציה. אני בטוח אשמע על זה , אני פוחדת לפעמים כשאני יוצאת, לראות אותו בדייט, כי אנחנו באותו אזור, או לראות אותו מחזיק יד לאחרת.
וזה החיים..אבל אני פוחדת שאקרוס נפשת אם זה יקרה.. אני לא מספיק חזקה, מאוד רגישה וזה יכול מאוד לערער אותי ולהוציא אותי מאיזון. יהיה לי מאוד קשה. מה ניתן לעשות? אני בכוח תאפקת בכוח חושבת קדימה. יש ימים שזה בסדר ורגשות משתנים וזה ממש לא מה שהיה פעם.

האם יגיע הרגע שבו אהיה שלווה?
הרבה פעמים אני חושבת שאם זו הייתה בחירה שלי, זה היה קצת מעיק אם היה בחיי, כי הוא מביא איתו חבילה לא פשוטה..משפחה...אני לא רוצה להרחיב על זה.אבל עדיין נראה לי שתמיד הייתי רוצה לחזור. למרות, שזה לחזור אחורה, לקשר לא כל כך בריא...ואני יודעת שזה לטובתי , שהוא לעולם לא ירצה לחזור....וזה לטובתי כי הייתי מסכימה ככל הנראה...
בכל מקרה, נורא מתגעגעת לתחושה שהוא העניק לי. גם אליו.אני מתגעגעת לרגעים שהייתי שולחת לו תמונה שלי, והיה אומר לי "איזו יפה". בעיניו כן? שהייתי מגיעה אליו והיה שמח לראות אותי,להתחבק איתי, להתנשק...שהיה לנו פשוט כיף ביחד. להרגיש אהובה, זה פשוט מדהים.
מתגעגעת לעצות שלו, לביטחון שלו. לכך שהוא הרגיע אותי המון פעמים, ועכשיו אני צריכה להרגיע את עצמי. להחלטיות שלו. ללפנק אותו. פשוט הייתי מאוהבת.

עדיין לא ברור לי יצר האהבה ... כמה כוח יש לה.. כמה אנחנו זקוקים..מנסה להבין את הקיום שלנו... איך נוצרנו, איך אנחנו כל כך זקוקים לחום ואהבה, איך לאהבה רומנטית יש כזו עוצמה, כוח, ואיך זה גורם להרגיש טוב לאנשים ..
תודה לעונים.

shay4442

New member
הזמן מקהה

היו לי בעבר מערכות יחסים,והתאהבויות ואף במקרים מסוימים ניתן היה לקרוא להן אובססיסיות שלא חשבתי שאוכל להרפא מהן או לשכוח את אותן נשים אבל זה קרה לעיתים מהר לעיתים לאט אבל הזמן עובר והרגש פוחת.

נשמע קשר שאינו בריא לך

ההצעה שלי היא להתנתק לגמרי ממנו- בלי טלפונים/אס אמ אסים/מפגשים. מה שהיה בעבר- צריך להישאר שם, במיוחד שאת יודעת שהקשר איתו לא עושה לך טוב.
&nbsp
אני גם מאמינה שהזמן יעשה את שלו ואולי זה יקח זמן אבל יהיה לך פחות ופחות קשה עם הסיטואציה ואיתו.
&nbsp
העצה שלי היא שאם את יוצאת עם מישהו- אל תעשי את זה כדי להתנקם בו או להשיג אותו בתחרות הדמיונית הזו, אלא תצאי כי את רוצה באמת לתת צ'אנס אחרת זה לא יהיה פייר כלפי הבחור שתצאי איתו וכלפי עצמך.

kisslali

New member
לי זה נשמע כאילו הוא סתם עבר שם במקרה...

כי זה לא ממש הוא, זה יותר את. לכי תבררי למה את נשארת במקום הזה שאת נמצאת בו. כשאני אומרת לכי תבררי אני מתכוונת שתלכי לדבר עם איש מקצוע שיעזור לך למצוא תשובה לשאלה. כשתדעי למה את שם, יהיה לך הרבה יותר קל לגלות איך את ממשיכה הלאה. הוא באמת לא קשור, זה רק שלך. ולא, זה לא יצר האהבה.

בהצלחה, ללי

למעלה