עצות עבור מסע לילי

John the Savage

New member
אני לא מתלהב מ"סופר פודס" למיניהם

וזה כולל גם ספירולינה. כן, יש בזה חלבון מלא ויש גם ויטמינים ומינראלים, אבל יש מקורות מזון הרבה יותר זולים (וטעימים) לקבל את אותם רכיבים תזונתיים. כפית של ספירולינה לא תשנה בהרבה את צריכת החלבון היומית שלך (ואת אותו חלבון מלא אפשר לקבל מביצים או חלב בשבריר מחיר).

בנוסף, תוספי מזון שכאלו לא נמצאים בפיקוח ה-FDA, ואין כל דרך לוודא שהם אכן נקיים ממתכות כבדות ורעלנים.

כמה כיף לקרוא !!!

עקבתי בשקט בדאגה, אחרי כל האזהרות. ונבהלתי. וקיוותי. והופ מאושרת לקרוא. תהנו. תענוג.!

אמרה הסבתא שבדיוק היום, היתה שותפה להגשמת החלום בן חמש השנים של הנכדה בת ה10. היא סוף סוף זכתה ! וגורת גולדן דודל מדהימה בת 8 שבועות הצטרפה היום למשפחה. במשפחה המורחבת היא ה grandog השניה שלי . לשני הנכדים האחרים יש כלב כבר ארבע שנים.

debby12

New member
מנהל
תודה! גם אני קצת דאגתי...

וזו הקלה שהסתדר. מזל טוב לנכדה שלך - נדמה לי שבאופן טכני הכלבה החדשה היא נינה, לא?
.

כשהייתי ילדה לא היה לי כלב (וזה לא היה כי לא רציתי
), הילדות שלי זכו ליותר....

באופן טכני

על פי ההגדרה , הילדה טוענת שהכלבה תהיה האחות שאין לה. מכאן שהיא על תקן נכדה.. מה לעשות. כל זמן שלא אתחיל לקשקש בזנב. לא ממש עקרוני לי .
העיקר שתמיד תהיה מאושרת. הילדה. (טוב גם הכלבה . )

vinney

Well-known member
המם... פעם אחרונה שבדקתי הילארי קיבלה את מירב קולות הבוחרים

גם בתוך המפלגה הדמוקרטית וגם בבחירות הכלליות.
&nbsp
כמובן זה מאוד נוח להתעצבן על ה״ממסד״, אבל לפעמים עובדות כן חשובות. הילארי ניצחה את סנדרס לפי כל הכללים. זה לפני שבכלל מזכירים את העובדה שסנדרס התמודד במפלגה שהוא בכלל לא חבר בה. את מתרעמת שלא התייחסו אליו ״יפה״, ואני לא מבין למה בכלל התייחסו אליו. איך בכלל נתנו לו להמודד? זה לא ברור לי בכלל.
&nbsp
אבל כאמור, זאת לא הנקודה. הנקודה היא שהטענה שלך, כמו הטענות של דנהקמה, אין בינה לבין המציאות שום כלום ושום דבר.

vinney

Well-known member
יש לך משהו מאלכס ג׳ונס או ברייטבארט?

באמת, את מביאה לי כל מיני כתבות של תיאוריות קונספירציה כדי להפריך את הטענה שלי שאכן מירב הקולות הלכו להילארי קלינטון?

זה יותר עלוב מדמהקמה, סלחי לי. היא ֿלפחות עקבית ברשעותה ושנאתה לכל מה שלא כמוה, את סתם פתית.

עובדתית - כן, אני מסכים שהמיינסטרים הדמוקרטי לא רצה את סנדרס. לא בדיוק סוד וגם לא בדיוק מפתיע - למה שירצו אותו? אבל הוא רץ, והוא הפסיד, לפי הכללים. בדיוק כמו שהילארי רצה והפסידה לטראמפ - לפי הכללים.

מה קשורות הכתבות שהבאת, גם אם נניח לרגע שכל מילה שם אמת? לא קשורות.

וכמובן, שכמעט אף מילה שם לא אמת (חוץ מהעובדה שאכן הוגש כתב אישום):

https://www.washingtonpost.com/loca...ory.html?noredirect=on&utm_term=.ca6be4058417

הבן שלי לא עשה את זה, אבל מה שבדרך כלל

קורה זה שהתלמידים לוקחים קורס או שניים כאלה כתלמידי תיכון, במקום קורס או שניים של התיכון, ולא במקום הלימודים בתיכון ככלל.
&nbsp
המטרה של זה בד"כ היא או להרוויח נקודות קרדיט עבור לימודי התואר הראשון (פתור מקורסים שאחרת יצטרכו לקחת), ו/או כדי להציג את עצמם כהיי אצ'יברז באפליקיישן שלהם.

KallaGLP

New member
כעיקרון זה אפשרי, אך לפחות אצלנו מאוד מסובך לוגיסטית

כי בית הספר נמצא בעיר שלנו והקולג' בעיר אחרת, בכיוון נסיעה לגמרי הפוך, וההתרוצצות ביניהם מאוד לא פשוטה, מתישה וגם למען האמת מיותרת. היות שלפחות בסטייטס שאני מכירה אי אפשר לעשות את התוכנית בכל קולג', אלא רק בקולג' ייעודי מסוים, ברוב המקרים יוצא שהוא לא כזה קרוב לבית ו/או לבית הספר (לא רק אצלנו) ולכן מאוד לא נוח לשלב, מה גם שמבחינת לימודים אין יתרון ממשי בשילוב, ואף חיסרון, כי זה נותן פחות קרדיטים אקדמיים. זה יכול להיות יתרון מבחינה חברתית, אם אין לילד חברים שגם נרשמים לתוכנית בקולג' או שאינו יכול להיפגש איתם מעבר לשעות הלימודים, אך זה לא המצב אצלנו. גם החברים שעושים זאת בקליפורניה, עושים רק את התוכנית של הקולג' ולא הולכים לבית ספר כלל.

KallaGLP

New member
לא ניסינו כלל לשכנע או אפילו ליזום את הרעיון.

אפשר להגיד שאנחנו אלה שהסכמנו לבקשה של הבת. בהתחלה זה לא היה בכלל יישים כי בתחילת י"א לא היה להם רישיון, והקולג' נמצא בעיר אחרת במרחק 25 דקות נסיעה מהבית לכל כיוון, ולכן הרעיון אפילו לא עלה. מבחינתנו גם חשבנו שהם יעדיפו להישאר עם החברים שלהם. אך לקראת כיתה י"ב לפתע התאספה קבוצה של חברים של הבת שביחד חשבו ללכת לתוכנית בקולג' (כולל חברתה הטובה ביותר שחולקת איתה תחום עניין והן חושבות גם להמשיך ללמוד את התחום ביחד גם הלאה), וזה בעצם מה שנתן לה דחיפה להחליט שהיא רוצה גם, והיא זאת שבאה אלינו עם הרעיון, ובעקבותיה שאלנו את הבן מה דעתו להצטרף לאחותו שממילא כבר נוסעת והוא מייד הסכים, כי גם הוא מכיר חברים שעושים זאת.
ייתכן שתגלו שגם אצלכם חלק מהחברים הטובים יחשבו על המהלך וזה ייתן גם מוטיבציה לילדה.

KallaGLP

New member
אגב, עוד דבר שמאוד קסם במיוחד לבן המעט עצלן -

שאין צורך לקום כל כך מוקדם בבוקר. אפשר להרכיב מערכת שבה הקורסים מתחילים סביב הצהריים. לעומת זאת, בבית הספר אצלנו הלימודים מתחילים ברבע ל-8 בבוקר, וזה באמת לא שוס גדול.

למעלה