עצות פליז

TALI841

New member
עצות פליז

היי אני בת 28 אחרי מערכת יחסים של ארבע שנים והבעיה שלי היא כזאת:
כמו כל אישה בגילי אחרי מערכת יחסים ארוכה רציתי להתמסד.
הבעיה כמו רוב המקרים היא - הגבר.
במשך כשנה דיברתי עם חבר שלי על העניין וכלום לא עזר גרנו יחד נפרדנו ורק אז הסכים..
גם בשלב אחרי ההסכמה הוא חזר בו המון פעמים אפילו גרם לי לעזוב את העבודה כי היינו אמורים לגור ביחד ואני עשיתי את הצעד למען נהיה יחד
והוא העז לחזור בו שוב..
הפעם האחרונה הייתה אחרי שהשכרנו דירה באיזור שלו אחרי שעזבתי את הכל בשבילו והביא לי כל מיני תירוצים כמו למשל
חבר שלי ואני לא שכבנו מעולם.. אז הוא מעוניין שזה יהיה לפני החתונה שבעיניי מגוחך היית איתי ככה ארבע שנים ועכשיו תזרוק הכל בשביל זה
רק אם זה יקרה לפני?
המשפחה שלו תמיד הייתה נגד הקשר שלנו והקשר שלי איתן לא קרוב במיוחד והוא טוען שאני לא מנסה מספיק להתקרב ושאני שונאת אותם
ואני לא אשמה שאנחנו לא מספיק קרובים ביום שהם יקבלו אותי היחסים שלנו ישתפרו והוא העמיד את העניין הזה כתנאי להמשך הקשר רק אם זה יסתדר.
והיחס שלי כלפיו טוען שהוא מזעזע והיחס שלי כלפיו נהיה מזעזע נעשה רק אחרי דברים מזעזעים שהוא עושה לי כמו שקרים והוא משחק בי כמו בבובה
כאילו החיים שלי צחוק ונותן לי לעבור ממקום למקום לשווא כשהוא בכלל לא יודע מה הוא רוצה מעצמו.. המון פעמים הוא שם אותי אחרי המשפחה שלו
ואני רוצה גבר שיתייחס אליי באותה רשמה כמו למשפחה שלו.. גם לי המון דברים מפריעים בו אבל זה לא תנאי להשאר איתו.. אחרי 4 שנים אתה אמור
להחליט אם אתה רוצה אותי עם המגרעות שלי או לא ואם לא אין מה להמשיך לנסות במיוחד שאני זאת שכל פעם צריכה להפוך את כל החיים שלה זה לא צחוק
וזה סבל בשבילי איך הוא עשה לי את זה שוב וראה מה אני עוברת וכמה קשה לי ..
מה אתם אומרים? זה נראה לכם סיבות? כדאי לנסות שוב? האולי בכלל הסיבה האמיתית היא שהוא לא רוצה כרגע להתחתן?

פרס טרול השבוע. ואם זה אמיתי אז יצורת השבוע.

4 שנים בלי סקס איתך, לא בלי סקס בכלל.
כדאי לו לעזוב אותך. משפחתו צודקת, היחס מוצדק,
את רוצה את רוצה את רוצה ואין פתיחות ואינטימיות
אז בטח שהוא ישים אותך אחרונה, כמו ידיד, אחרי משפחתו.
את מזעזעת ולכן זכית ליחס מזעזע ממנו.
קשה לי קשה לי, אין לך מושג כמה את נטל עליו כמו חניך בעל צרכים
מיוחדים שהוא עדיין תקוע איתו בשביל מלגת לימודים.
אני יכול לכתוב עוד שטויות בתגובה לשטות המופרכת הזאת...

שלום

החלטה על התמסדות דורשת בדיקה קפדנית של הימצאות רגש מספיק חזק. מגע הוא רק אחד החלקים בקשר, ואם הוא לא רוצה להתמסד עכשיו סביר שהוא לא מוכן לזה נפשית מבחינת הקשר. בדקי איך הוא מתנהג אתך בשגרה הטבעית. ככל שהוא טוב אליך, הוא כנראה יותר רציני בקשר ואז סביר שהוא יותר אוהב. כשאין רגש, אין תועלת להיות בקשר. בקשר לעימות עם משפחתו, השתדלי שבינתיים המשפחה תהיה רק רקע לקשר, היי מנומסת למשפחתו והתרכזו במה שביניכם. כתבת שהוא לא מספיק משקיע בך, אז ייתכן שהוא כבר פחות אוהב ולכן כדאי לבדוק מחדש את הקשר. שקרים ומשחקים יכולים להפריע לקשר בין אנשים, רצוי לגלות את השקר מוקדם ולבדוק ביחד איך אפשר להימנע ממנו. טבעי לאהוב את המשפחה, אבל הוא צריך לאהוב מאד גם אותך.

TALI841

New member
כן

תמיד התייחסתי יפה למשפחה הן עוד לפני שהכירו אותי היו נגדי ונגד האקסית שלו..
וסקס זהו פרט קטן מבין השאר היו המון גורמים שמנעו את החלק הזה..

רואה 6 6

New member
אני לא מבינה בנות כמוך,תהרגי אותי...

היחס שלו מזעזע,היחס של המשפחה שלו מזעזע ואת לוחצת,העיקר שתיהיה חתונה,(שאחריה הכל יהיה גרוע עוד יותר כי זה לא מתחיל טוב)?!
ומה הסיפור הזה שלא הזדיינתם ארבע שנים?! אתם שפויים?! באמת,מה עשיתם כל הזמן הזה? סרגתם?!
זה מוציא משפיות כשאין סקס!! ארבע שנים,יה אללה!! תיהיי בטוחה שהוא לא הזניח את עצמו.

לא נלחמים בכוח על מה שלא הולך,

הוא מערים עלייך הרבה מאוד קשיים, בלתי הגיוניים. דברים בסיסיים כמו לעמוד על הקשר שלכם מול המשפחה שלו אחרי 4 שנים.
תאמיני לי, ברגע שהוא ייראה למשפחה שלו שיש לו עמוד שידרה ויעמוד על הבחירה שלו (שזו את) מולם- כולם יכבדו וישתקו.
הם מריחים שהוא מהסס, אז הם פשוט רוכבים על זה.
לקבל ולעמוד על הקשר שלכם, בפני מי שזה לא יהיה, זה אחד הדברים הבסיסיים בקשר. ההתנהלות שלך היום מראה שאת רוצה את הקשר יותר ממנו, כך שגם ואם "תשיגי את החתונה" איתו, כך ייראו הנישואים שלכם, הוא יילך אחרי כל מה שיהיה במשפחה, יעשה מה שהמשפחה תאמר לו וכך הזוגיות שלכם תהיה עוד הפעם כרכרה שלא תהיה לך עליה בעלות ובטח כוח משא, כי הכל יהיה עלייך והרבה בדידות.

תאמרי לו שתרבות החמולה הזו לא מקובלת עלייך. תעמדי על כך שאת בת זוג רשמית לכל עניין ודבר ואם הוא לא בוחר בך, שיתן לך ללכת.
אל תדאגי, כל צעד שתקחי כאן מתוך מקום של עמידה על שלך, יהיה נכון. כי ברגע שתפעלי מתוך פחד ורגשי נחיתות (או מכוח האינרציה) - את תפלי עמוק יותר מעכשיו.

פשוט תתנתקי ותני לו להחליט.
תפסיקי להקריב.
אם זה לא, אז זה לא.

הבעיה מתחילה בך.

את לחוצת חתונה וכמו שמסתמן ממה שאת כותבת- הוא לא בדיוק בדרך לשם.
עזבת הכל עבורו, מה שכבר בעייתי בפני עצמו. הראית לו שאין לך עמוד שדרה ואת מוכנה לעשות כל מה שהוא יבקש, העיקר שבסוף תתחתנו, או השם יודע מה.
והדבר האחרון- למה את בכלל רוצה להתחתן איתו אם הוא מתייחס אלייך ככה?

TALI841

New member
לכל מי שאמר

על זה שלא שכבתי איתו כי תמיד הרגשתי שהוא לא שלם לגבי לא במאה אחוז איתי והכל מותנה איתו בתנאים.. וגם יותר מחצי הזמן בקשר היינו מתראים פעם בשבוע פעם בשבועיים עכב מרחק..
לבוביגל צודקת בכל מילה זה מה שתמיד היה חסר לי בכל הקשר הזה ביחטון מצד הגבר שלי גם אם זה אומר מול המשפחה שלו.. אפילו שהיינו מאורסים המשפחה שלו התערבה שלא נתחתן כרגע
לצועניה אדומה לצערי את צודקצ.. לא הייתי אמורה לעבור בצורה הזאת.

קריסטה

New member
אני ממש מקוה שאת טרול

אחרת זה ממש עצוב.
תתאפסי על עצמך...
אולי את בכלל א-מינית?
אחרת לא ברור לי איך התאפקת כל כך הרבה זמן.

טל יקירתי, הכל בסדר. יש מכל הסיפורים בעולם,

אין סיפור שהוא באמת הזוי כי החיים האלה מכילים הכל.
4 שנים ללא יחסי מין? זה רק מראה לך עד כמה הבחור הזה לא גבר. הוא סוג של דמות נשית למעשה.
שימי את כל הזכרונות אחורה, תישארי עם השיעור ועופי להמשך החיים שלך חכמה יותר. בלעדיו!

אל תיפלי למקום הזה של המושיעה, החזקה והלוחמת עבורו מול משפחתו ועבור הזוגיות העקרה הזאת. הוא בחור חסר שידרה ולא מתפקידך ולא ממקומך לבנות לו אותו.
הוא לא בשל לכלום, והוא גם לא יהיה בשל בשנים הקרובות עם משפחה שכזאת.
כשהוא יתבשל ויבין, הוא יבעט בהם. למה? ככה. כי הם כאלה. (זה כבר לשיחה אחרת, לדיון אחר למעשה).

מה שאת צריכה כרגע להתפקס עליו זה לבנות את הביטחון העצמי שלך. את עצמך, נטרלי את הדרמה ולכי משם.
עץ עקום לא מיישרים.

TALI841

New member
לבוביגל את פשוט מפתיעה אותי כל פעם מחדש

את פשוט בכל מילה שלך קולעת בדיוק בצורה מדוייקת לגבי המצב.. מפחיד אפילו
אני מונעת כרגע מפחד וחרדות.. מקווה שיעבור לי

זה יעבור לך

כשתתחילי לעשות משהו מלבד לקוות באוויר שזה יקרה.
בינתיים תנסי לחפש לעצמך קצת ביצים.

רואה 6 6

New member
מה זה "סוג של דמות נשית"?יש אבחנה כזו?

למה את משתמשת ב"נשים" כסטראוטיפ למשהו?
הוא זיין למכביר,היא פשוט לא יודעת כמה ואת מי. מה שמחזיק בן אדם במערכת אפלטונית ארבע שנים זה ...סקס
רק במקום אחר.

ולמה את כל כך בטוחה שזה קרה?

אנחנו לא יודעות. כמו שאנחנו לא יודעות שהוא לא.
אבל אני זורמת איתה בידיעה שהוא נאמן ומאיך שהוא מתנהג עם המשפחה שלו כשפוט- הוא לא גבר.

שטויות, הוא אמור לעשות הכל בשבילך כגבר

אבל בתמורה את יכולה לבנות או לשבור את הבטחון שלו,
בך ובקשר. ארבע שנים את מודדת אותו? יאללה ביי.
כל אלו שהגיבו לך שאת לא בסדר שאת איתו, הוא עשה לך טובה
לדעתי והמשפחה שלו מרחמת יותר עליו בקצת ממה שמרחמת עליך
ועל דעותיך החשוכות. חוזר שנית כל הקיטורים שלך במידה וזה אמיתי
על מעשיו ועל איך שהוא נובע מאיך שאת איתו.

את מפתיעה אותי

לבחורה בד"כ יש אינטואיציות יותר מפותחות מאשר לגבר.
כך שאם אני כגבר מזהה שלא ממש בא לו להתחתן איתך כרגע,
איך את לא מזהה את זה? ועזבי את כל מה שהוא יגיד לך עד מחר.

אם הוא יהיה מוכן אז תאמיני לי שהוא יפנה אלייך ויזיז עניינים.
את מבחינתך צכה להיות סבלנית, ורק פעם בכמה חודשים לגשש בעדינות.

וכן, אני מבין אותך שאת בת 28 והזמן שלך רץ, אבל מה לעשות,
לא מחליטים להתחתן רק בגלל לחץ של גיל מבלי שכל הצדדים מוכנים ורוצים.

בהצלוּחֵה

TALI841

New member
..

הוא טוען שדברים מפריעים לו בשבי ללהתחתן אבל להיות איתי ארבע שנים זה לא מנע ממך ולהמשיך להיות איתי ארבע שנים זה עדיין לא מונע ממך אבל להתחתן כן?
איפה ההגיון? מישהו שיאיר את עיניי?
מלא פעמים התנתקתי ממנו ונפרדתי ממנו ותמיד הוא זה שהחזיר אותי שיקר לי שהוא כן רוצה להתחתן ודברים ישתנו בלה בלה אבל תמיד כשחזרנו הכל חזר על עצמו

אולי הוא לא רוצה לאבד אותך לגמרי

אז כשאת נפרדת ממנו הוא שוב מבטיח שהוא רוצה להתחתן
בשביל שתחזרי.
ותביני, הוא לא מעוניין כרגע להתחתן איתך.
אני מאמין שיש לו את הסיבות שלו.
אבל את לא אוהבת לשמוע...

TALI841

New member
..

כי גם לי יש את הסיבות שלי..
הרי קשר בין בני זוג לא יכול לעבוד לכיוון אחד.. אלא 2 צדדים

למעלה