אתה גם לוקח כסף על העיצות?
5 יורו על כל אחת? הגזמנו, לא? תראה איך אתה מוריד במחיר- אז כמו כל ישראלי טיפוסי שתמיד יאמר מה לא בסדר, הנה זה:
העצה הראשונה עם התבלינים ניראית חבל"ז חוץ מדבר אחד- לא נוכל לדעת את תאריך התפוגה אם זרקנו את האריזה המקורית.
אני מעבירה דגנים לצנצנת ומדביקה עם סלוטפ את תאריך התפוגה. לגבי תבלינים אני שומרת עם האריזות המקוריות במקפיא ומעבירה כל פעם למיכלים קטנים שיש לי בארון.
לגבי הספגטי שמחליף גפרור... נו באמת? מי לא מכיר?
לגבי הכנת אריזות ביתיות- אנחנו בשעור מלאכה? למי יש זמן להתעסק עם דברים כאלו? ובנוסף, זו לא אריזה אטומה ולחות יכולה להיכנס פנימה ולהרוס את הדגנים.
לגבי תליית הספר.......
אין לי מה להגיד, רעיון טוב! שווה 5 יורו.
לגבי הטיפ האחרון, לא ניסיתי ומפחדת לנסות כי אצלי זה בטוח יגלוש ואצטרך לנקות את הכיריים.
אז לסיום, בחשבון מהיר...........אתה חייב לי 15 יורו