עצות ...

עצות ... ../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif../images/Emo41.gif

שלום לכל חבריי וחברות הפורום... שמי שירלי ואני משתתפת בפורום כבר זמן מה ... בטח פה ושם הבחנתם בי , כן זו אני עם השם המצחיק (אבל האמיתי , כי אני באמת עומדת להיהפך לדודה בפעם הראשונה אז תודה על ההבנה...) ולעניינינו ! עברתי ניתוח srvg לפני 3 שנים שלא הצליח (ולא חשוב כרגע מה הסיבות.. אפשר לתמצת זאת ולומר ש"היה כשל טכני"...) בגלל ה"כשל" עברתי ניתוח נוסף בלפרסקופיה שבו (תוך כדי הניתוח)-הקאתי ,היה חשש שנוזל חדר לריאותיי ועקב כך הופסק הניתוח.. חודש אח"כ עברתי ניתוח אחרון ושוב בפתיחת בטן מלאה (כמו הראשון) שבו הוצאה לי הטבעת וחלק מן הסיכות כתוצאה מכל הנ"ל ואשפוז רצוף של 3 חודשים בביה"ח רק על אינפוזיות ירדתי 30 ק"ג שאותם העליתי וכיום אני בדיוק במשקל שבו הייתי ערב הניתוח הראשון. שנה אחרי סדרת הניתוחים פניתי לד"ר סובחי במטרה לעבור אצלו ניתוח בשיטת "לאפ-בנד" (אמיצה הא...?)ותשובתו הייתה לחזור למנתח ולעשות אצלו ורק בפתיחה מלאה..(בגלל הסיבוכים..) היום כאמור אני 3 שנים וקצת "אחורי" הסיוט והלכתי לשמוע ייעוץ מפי ד"ר אבינוח (ממנו אני חוזרת עכשיו) מה להגיד לכם ?!?!?..... יצאתי מבולבלת הרבה יותר ממקודם !!! בלי לעבור על טפסי השחרור שלי ישר נשלחתי לבדיקות (כולל צילום קיבה +בריום) ואפילו נקבע לי תאריך (סוף ינואר 2002 עוד .. חודש וחצי !!!) ועוד משהו : הד"ר אמר לי שאנותח בשיטה הלפרסקופית בלבד ... שאלותיי : 1. מה לעשות ?!?!?!?!!?!?!? 2. איך אפשר לקבוע תאריך בלי לעבור על בדיקות ? 3. למה סובחי אמר "פתיחה מלאה" ואבינוח אמר "לפרסקופי בלבד"?!?!!? 4. למי להאמין ? אני ממש אובדת עצות מישהו יכול לעזור /לייעץ /לשכנע לכאן או לכאן ?!?!!? תודה מראש, שירלי

SARA120

New member
שלום לך כמעט דודה

שלחתי הודעה אחת והיא נעלמה באויר אז הינה אחת נוספת:לכי עם רחשי ליבך!! את לא שלמה עם הניתוח-אל תלכי!אל תרגישי כמו שה ל... תנסי להפגש עם דר´ סובחי.הרבה מים עברו בירדן מאז ואולי תופתעי!(הלוואי)

פנינוש./

New member
מבולבלת אני איתך .

אני חוויתי את זה על בשרי שלושה רופאים שלוש דעות שונות ומשונות ובסופו של דבר נותחתי ואני לא מתחרטת לרגע למרות הקשיים. כתבתי מגילה אך היא ברחה עם הרוח . אם תרצי פרטים אשמח לשתף אותך. שלך אביחיל

אשמח לקבל פרטים../images/Emo92.gif

אצל מי היית ? איפה נותחת בסופו של דבר ? באיזו שיטה? איך הולך לך באופן כללי? תודה על העזרה, שירלי

רוייקו

New member
כמעט דודה, קטונתי מדר´ סובחי

ושות´ למקצוע. אני רק יכול לאמר לך שהייתי סומך על המקצועיות של דר´ סובחי, כי יש מנתח מוביל בתחום הלפרסקופיה הבריאטרית (זה שמבצע את כל סוגי הניתוחים בלי לפתוח את הבטן) זה דר´ סובחי. בגלל הניתוח הגדול, יחסית, אני מאמין שיש הדבקויות בחלל הבטן שלך וזה די קשה לבצע ניתוח לפרוסקופי. דווקא סובחי שנחשב למומחה בתחום הזה אמר לך "רק פתוח" ? אולי דר´ אבינוח התכוון לטבעת המתכווננת ובטעות הבנת כי זה מתבצע בלפרוסקופי ? קשה לי להאמין שיצליח לבצע את הניתוח בלי לפתוח אבל אולי כן יצליח. תני לי לנחש: הניתוח יהיה באסותא, נכון ???

עדי.פ

New member
אני מצטרף לדעתו של רויקו

אם פונים למומחה אז לדעתי סובחי הוא סמכות אני חושב שנסיונו גדול ורב מנסיונו של ד"ר אבינוח

שלגיה**

New member
היי שירלי

הכי טוב לפני כל ניתוח ולא משנה איזה לקבל חוו"ד מכירורג נוסף. אבינוח קבע לך תאיך ללא בדיקות בהנחה שעד אז כל הבדיקות יהיו בידיו. לכל רופא דעה שונה ודרך פעולה אחרת ואין טעם להשוות בין רופאים,לכל אחד ניסיון,רקע,תדמית ומעמד משלו. על מנת להיות בטוחה אני מציעה לך לשמוע 3 דעות אבינוח סובחי ורופא נוסף ,תפני לפרופ´ קייזר או כל רופא כירורג אחר בוולפסון דרך מרפאות חוץ בוולפסון,כי הם מאד מאד מנוסים,גם בפתיחת בטן מלאה וגם בלפרוסקופיה. שיהיה לך בהצלחה שלגיה

תודה רבה לכם ... עוד שאלונת קטנה

אתם באמת אחלה , נותנים הרגשה שיש פה "אוזן קשבת" - כל הכבוד. אני באמת חושבת לקבוע תור לד"ר סובחי (מסר לשלגיה : את כל סדרת הניתוחים עברתי בוולפסון אז אין סיכוי שאחזור לשם....) - אבל, איך אני אמורה לקבוע אצלו תור ? יש למישהו טלפון ? עברתי דרך המרכזיה, המיון הכירורגי, כירורגית ב´ ואף 1 העביר אותי לבן אדם הנכון , מה עושים ? דרך אגב, צריך טופס 17 ? אני ב"כללית"... תודה לכל המשיבים מראש ועדכונים יבואו בהמשך.(מתישהו גם אני אהיה אחרי ניתוח מוצלח...) שירלי

למעלה