עצות

• פותח הנושא veod
  • פורסם בתאריך

veod

New member
עצות

שלום לחברי הפורום, תחילה = כצופה מזה מספר שבועות, אני חייב לציין שהפורום פשוט מצוין. ולשאלתי - אני רוכב על דיוק 125 המשמש אותי בעיקר לנסיעה יומית כפולה, בית - עבודה, הרצליה - רמת גן, והחלטתי להשתדרג. הנתונים הרלבנטיים: מסגרת התקציב שלי היא עד כ- 15,000 ש"ח, אני נוטה לרכישת קטנוע חדש (גם אני רוצה ניילונים, וחוץ מזה אין לי זמן לחיפושים). אני גבוה 1.9, חשובים לי לפי סדר חשיבות: בטיחות, אמינות, נוחות וסחירות (ביצועים האמת קצת פחות, אבל אם אפשר אז מצוין). אני פתוח לרעיונות - אז מה לקנות? מישהו יודע משהו על המובי החדש של קימקו? כל תשובה תתקבל בתודה עודד

yaircccc

New member
../images/Emo91.gif

לדעתי כדי לך לרכוש גרנד דינק 250 יד שניה מודל 2002 המחיר מחירון 18000 אך ניתן להוריד לפחות ל-16000 ולא ללכת על פחות מזה, כדי שלא תחשוב שוב על שדרוג בעוד מספר חודשים, עזוב אותך קילוף ניילונים, ניתן למצוא כלים בשנתון זה במצב חדש. ואולי אף תמצא כלי עם ארגז ואזעקה שיחסוך לך מאות שקלים בהשואה לכלי חדש בהצלחה.

natla

New member
ג'ויירייד 150...

קטנוע עם מראה אלגנטי, מנוע אמין, חזק ונוח במחיר מצויין 15,588 ש"ח בלבד. (ולא, לי אישית אין את הכלי הזה)

maymeital

New member
היורו החדש של באם יאנד

מעולה לגבוהים ! קטנוע גבוה , חזק , מהיר 150 סמ"ק ..!!

TheReverend

New member
אז ככה

ראשית אני אציין שאני מסכים עם ההמלצה שקיבלת על לקנות קטנוע שנת 2002 - תחסוך לך הרבה הוצאות(מנעולים, ארגזים וכו'). אם בניילונים חפצה נפשך, אני ממליץ לגשת עם אותה השאלה בדיוק ששאלת אותנו לכל היבואנים ולעשות סיבוב על כל קטנוע שנכנס לתקציב שלך. אחרי הסיבובים האילו, תבוא, תן רשימה של אילו שמצאו חן בעינייך במיוחד ונמליץ לך מתוכם.
בכל מקרה לצרכים שציינת, רוב הקטנועים בנפחים 150 ומעלה יתאימו, כל מה שנשאר לך לבחור זה האם אתה מחפש כלי יותר ספורטיבי\יותר מאובזר\יותר כחול?!

למעלה