עציון בבקשה עזרה אני טסה מחר!!!

suzi35

New member
עציון בבקשה עזרה אני טסה מחר!!!

אני אנסח שוב את השאלו בפשטות ותזרוק כל מה שעולה בראשך, הכל יופיע בעבודתי באילום שם כמובן, חה, חה, חה.... 1. מה התחשובות שליוו אותך כאשר הפכת לסבא לראשונה? 2. מה היו הציפיות שלך לקשר עם הנכד והאם הם התגשמו? 3. האם נסיונך כהורה עזר לך לתפקד כסבא, ובאילו תחומים? או האם זו היתה חוויה חדשה מסוגה עבורך. בבקשה אם אפשר לענות עוד היום אני חייבת להגיש את הנייר עד מחר!

עציון

New member
סוזי, עניתי לך דרך המסרים. תודה.

ומקוה שעזרתי לך. ואם תרצי יותר פרטים השארתי לך מספר הטל. ונא לא להתבייש ולהתקשר.

סחטיין יבוגד../images/Emo12.gif

זהו
ככה מנהל חיים כפולים עם מישהי אחרת
ועוד מול העניים שלי מוסר לה מס´ טלפון
עכשיו אני נעלבתי

עציון

New member
והיא עוד מתלוננת......

לא דיי שעזבה אותי כבר למעלה מיומיים ומתרועעת בבארים לא דיי שלא מתייחסת למסרים שנשלחו אליה לא דיי שתפסה שלוקים עם 40 בנות וזנחה אותי לא דיי שמרוב שתיה לא מבחינה בין בן לבת לא דיי שאפילו סופגי אחת לא נשלחה ואפילו וירטואלית באה זו מאילת, העיר הזנוחה, העיר שכוחת אל, העיר שפחד לגור שם, העיר שחוברה לה יחדיו ו...מתלוננת על בגידה? חיים כפולים, היא אמרה. משולשים. מרובעים.אני אומר. והכל על חשבונך. ואיך אומרת ההיא שקוראים לה סיגל: "שיצאו לך העיניים"...אהה, ועוד. היא גם נעלבת הסוררת הזו!!! נעלבת סיגל? נבגדת סיגל? NEXT TIME תלמדי: NEVER EVER תשאירי יקירייך מאחור. NEVER!!! הכותב בדמע מזוייף: עציון.

בוקר טוב לכולנו ושבוע טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לנו שבוע נעים ושקט
. עצי.,
אני כולי נרגשת מהמכתב הכואב הזה
MOI
? זנחתי
? ל ע ו ל ם לא !!!!
שלחתי לך מספר מסרים ולא כתבת חזרה אז הסקתי מכך שאתה עסוק. (למעט על ההוא/היא שכן ענית לי) חוץ מיזה שיעידו בנות הפורום
אני לא השתתפתי בהילולת השתיה.
(כי אני לא שותה
) אני הייתי הברמנית והשוטר. ובדמעות תנין
נרגשת ועצובה
לך אומרת: מעולם לא בגדתי בך יקירי
חזור הביתה !!!!

עציון

New member
חזור חזרתי והנה שוב עדת

השתיינים מתקרבת לבאר. עוד לא הגיעה זו המספקת את הבקבוקים ועוד אחת שבידיה חולץ הפקקים. שימי לב לנושא המסרים. לא כולם עוברים וחלק אי אפשר בכלל להעביר. אצלי בסטוק אין ולו מסר אחד שאני לא עונה. לנושא הבגידה: מי שהתלונן על בגידה זו את. והרי את יודעת שנשבעתי לך אמונים בכל אשר תלכי אלך וכל אשר תאמרי אעשה. וחוץ מזה לא כדאי לי לבגוד בך כי בכתובה רשמתי סכום אסטרונומי שלא אוכל לממש בעת גירושין. ולכן, אני מאוד מאוד זהיר בנידון. שלך. עצי(מה זה, כינוי חדש?(

עצי, זו התחנפות ../images/Emo99.gif

נשבעת שהעברתי לך מסרים (עוד בהמשך לנושא ההוא) וחשבתי לתומי שהיות וראית שהסתתר ההוא/יא בסופו של דבר אז לכן לא ענית. אז..... שולם
ובלי סוזי
ובלי עומרי
אגב
כולם כותבים בכתובה סכומים שאי אפשר לממש (בעלי מתוך 290000 $ לא ישלם אפילו 2.90 ש"ח חחחחההההה
) למה באמת? טוב., העיקר שלא תוכל לממש וזה כבר עושה בך חושבים.

למעלה