עציון יקירי

הגנובה

New member
עציון יקירי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

ראיתי בכמה מהודעותיך שאתה מבין - מחוסר הקיטורים על החמיות שלנו - שאנחנו חיות באידיליה ספוגה בסוכר וריבה מהסופגניות של חנוכה...
אז לידיעתך ידידי..... חנוכה היתה כזאת טראומה עבורי
- עד כדי כך שאני חייבת לשתוק ולא לדבר על זה... או שאני : א. אקבל התקף לב ב. אקבל שבץ מוחי ג. אסבול מהתמוטטות עצבים ד. כל האמור לעיל
תבחר אתה... אבל אני כבר אומרת לך בסוד (שששששש.....) שהתשובה היא דדדדדדדדדדדד
אז יברו כמה ימים - עד שבוע בערך... אני ארגע ואהיה מסוגלת לדבר עליהם בלי להוציא שצף קצף של קללות, גידופים ומילים שלא ינעמו לעיניכם.... אוכל לדבר עליהם בצורה רגועה ולנתח את המצב ברוגע ומתוך מחשבה צלולה
אז אנא - אפשר לי/לנו את ימי החסד הללו... אנחנו זקוקות להם
וכמובן... זקוקות לך ולהומור הנהדר שלך
אל תתייאש מאיתנו
- עוד ידינו נטויה

../images/Emo45.gif גנובית

תירגעי, אנחנו פה ולא יזיזו אותנו
(הנה גם אני משתמשת לך) אחרי שתירגעי ויעבור זעם, נשב לנתח איתך הכלללללל

עציון

New member
גנובה הגנובתית, תגובה:

ההודעה שלי אמרה שהפורום מיצה עצמו מבחינת תלונות על...ולא היה רגע של חשש-חלילה, שמא הגיעו ימי משיח והבעיות נפתרו מעליהן או ביוזמת החמות-חם-גיסה. רע מאוד שחנוכה היווה עבורך טראומה. רע מאוד. מקומם ומרגיז. גם אם כל הצוות בפורום יחזיק לך אצבעות דבר הרי לא ישתנה. אם זה תלוי בי, וזה תלוי בימי החסד אותם את מבקשת-הרי זה נתון לך. דעתי היא, שאת בוחרת בדרך הנכונה ורואים ההבדל בתגובות של הנפגעות לפי גילן(אין מה לעשות). ידועה השיטה לספור עד 10 לפני שיחרור תגובה לא רצינית. לא ראציונאלית. וחוץ משחרור קיטור הבעיה לא נפתרה. צר לי עליך אחותי (על משקל קינתו של דוד על יהונתן) .אישית, כואב על כל אחת ואחד שימי חגים הם בשבילם ימי טראומה. אין צדק בדבר!!! אני מכיר חמות אחת שהבית שלה היה מול בית הקברות היום: היא גרה מול הבית...... שלך ע.

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - אני מכירה את

הבדיחה הזאת בורסיה קצת שונה... אבל היא כל פעם מצחיקה אותי מחדש. ואגב.... אני כבר סופרת עד 100... כי כל פעם זה הולך ונהיה קשה יותר ויותר להתאפק...

למעלה