עציון
יש לי שאלה שרק אתה

אורא

New member
עציון ../images/Emo124.gif יש לי שאלה שרק אתה

תוכל לענות לי עליה.... מאחר ואתה מוכתר
כגאון הפורום, אני מחכה למסר או לטלפון. יש לך את המספר שלי.... תודה אור

משהו חמוד שקיבלתי במייל../images/Emo3.gif

חמש עצות למערכת יחסים מושלמת: 1. חשוב למצוא גבר שמתחזק את הבית, מבשל ומנקה, ושיש לו משרה עם משכורת טובה מאוד. 2. חשוב למצוא גבר שיגרום לך לצחוק. 3. חשוב למצוא גבר שיהיה תלוי בך ולא ישקר לך. 4. חשוב למצוא גבר שהוא טוב במיטה ושאוהב לעשות סקס איתך. 5. הכי חשוב שארבעת הגברים האלה לא ייפגשו אף פעם.

הגנובה

New member
אני כבר התחלתי להשוות את הסעיפים

לבעלי... 3 מתוך 4 זה לא רע - לא
צריך להיות אלופת העולם התכנון וארגון שארבעתם לא יפגשו לעולם

עציון

New member
סיגליא. 2 תכונות מ-4 , זה טוב?

בדקתי עצמי על 4 התכונות הראשונות. (החמישי זו לא תכונה) והנה, גיליתי לשמחתי ששתי תכונות זה אני. חד וחלק. האם זה טוב או לא טוב? ואם תהי נחמדה ארמוז לך מה הן 2 התכונות שאני חלש או לא מתאימות לי.הולך?

הגנובה

New member
סיגלי - יש לנו כאן הזדמנות פז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז תשאלי כבר

עציון

New member
אוי, אוי, גנובה גנובה . מה לך שואלת

את סיגל. תישאלי את? מה הצניעות הזו?

עציון

New member
היי היי גנובה, זה לא בדיוק אותו דבר

לשים אותי על סוס ולהוליך אותי בעיר זה לא ענין של גאונות. פשוט לא מצאתם מישהו שמוכן להיות מובל על סוס בעיר. אבל חמותי היתה מוכנה לרכוב על סוס. ומאיפה אני יודע? כי כתוב במגילה: : ככה יעשה" ולמי? כמובן, לחמות...מה, טעיתי בפירוש?

עציון

New member
אור, שלום רב. אני גאון?

אפילו לא בן של גאון. ולא זוכר מי הכתיר אותי כגאון הפורום. יש פה בנות ששמות אותי (אם יסכימו....) בכיס הקטן(הלואי. הלואי...). ו...לא, אין לי את הטל. שלך.... אז מה השאלה?

אורא

New member
עציון בוקר טוב,כשנתתי לך

את הכתובת של המשרד בעקבות ביקוריך התכופים בבניין קיבלת גם את הטלפון. ואת השאלה אני אשאל במסרים... וייסלחו לי כל הבננות של הפורום

למעלה