עצילו

פרוזק

New member
עצילו

אני לא מסוגלת כבר הכדורים משגעים אותי המוח שלי משגע אותי ועכשיו אין ברירה וחייבים לחזור לתפקד חייבים לחזור לעבודה ולעבוד והכל ואני לא מסוגלת הכדור שקיבלתי כנראה יותר מזיק מעוזר המחשבות על זה שצריך לחזור לעבודה עושות לי כל כך רע אין לי כוח לזה אין לי כוח לכלום חברה שלי לקחה אותי לשישי שבת לבלות לעלות מעל לריק אזה שיש עכשיו אז נכון לא חשבתי הרבה למרות שאני מודה שכן חשבתי הרבה על הפסיכיאטר ומה שהיה ועל כמה הכדור החדש הוא חרא אבל למרות הכל עדיין רע לי ואפילו היא כבר לא מצליחה לאצחיק אותי אולי בגלל שהייתי שלושתרבה ישנה ואפילו ישנה בזמן שהיא דיברה איתי אני לא יכולה ככה זה ממש ממש מוגזם אוף עצילו אני כל כך רוצה לחתוח את עצמי עכשיו ומצד שני כל כך לא אחריי שאני כבר מחזיקה מעמד חודשיים בלי זה עדיף ציאניד למישהו יש?

פרוזק

New member
המשך

אתם מקירים את ההרגשה הזאת שאתם מתים למשהו ספציפי אבל אין אותו בבית? אני כבר שעתיים יושבת פה ומתה למנגו לא יודעת מה נפל עלייי פשוט וצה מנגו אז השעה עכשיו היא 4 ורבע לפנות בוקר ואני עוד ערה לא מצליחה לישון האמת אני בכלל צריכה להתקלח כיהייתי היום בברכה ובים ואני מסריחה מכלור אבל רק המחשבה על מקלחת עושה לי רע אז כנראה זה לא יקרה היום . וואו אני כזאת ג´יפה. אוף מה אני עושה עם עצמי? איך יוצאים מכל הבלאגן אזה ? עוד 6 שעות אני אמורה להיות בעבודה הדגש הוא על האמורה כי נראה לי שאני לא יגיע לשם שוב. לו רק היו מפתרים אותי היה לי הרבה יותר קל ואז אני מניחה גם איתה לי סיבה טובה להיות בדיקאון אבל הבוסים כל כך אמפטים וכל כך מבינים שהם לא יפתרו אותי והאמת זה דיי משביז להתפתר אני לא יכולה ואל תשאלו אותי למה כי אני בעצמי לא יודעת ממש כל כך רוצה אבל לא מסוגלת אולי בגלל שאני עדיין רוצה לנסות, שביזות איתי. למה לעזעזל אני לא ישנה עכשיו? אנשים אמורים לישון בזמן שיש חושך בחוץ? אז למה אני עוד פה? נראה לי שאני צריכה לעזוב את מקצוע החינוך ולעבור לעבוד במקצוע שדורש משמרות לילה נראה לי שאני יתפקד בהם יותר טוב אבל מצד שני אני ולתפקד טוב באותו המשפט לא נשמא ממש אגיוני, טוב נו לכו תחפשו איגיון בשעה 4 לפנות בוקר, לכו תחפשו משהו אחד אגיוני עצלי. אנשי המערות איו יושבים כל לילה חרדים ומודעגים שהשמש לו תשוב לזרוח מתיי הם ישנו? אנשים חייבים לישון, מתיי אני ישן? ולמה אין מנגו בבית בדיוק בזמן שאני אכי רוצה שאכי בה לי להתישב על איזה מנגו גדול מלא מיץ כזה ולמה לעזעזל אני רוצה מנגו ולמה אני חוזרת על עצמי? מישהו מבין? טוב נראה לי שאני הלך לדפוק את הראש בקיר בתקווה שאני יתעלף וזה יעזור ואז בעצם אני ישן טיפה אפילו בטלויזיה אין משהו נורמלי לראות ולקרוא לא בה לי אז מה עושים? אוףףףף טוב אני יעזו אתכם לא צריך לאציק יותר מדיי איו שלום ותודה על כל הדגים ואל תשכחו לבדוק איפה אתם מניחם את הרגליים שלככם אחרת תדרכו על קקי של כלב וזה יכול להיות מעוד מעוד לא נחמד חיזקו ועימצו פרוזק

פרוזק-יש לך הומור גם בתוך הדיכי

קודם כל למה לא ביקשת יש לי הרבה מנגו בבית, הכי נורא שלאחרונה הבנתי שמנגו ופירות אדר לא טוב בשבילי , ושכחתי התישבתי לי ביחוד (מרוב חוכמתי הפגומה) בערב בתשע לערך עם מנגו עסיסי , וזה עלה לי בגהנום אח"כ. מה עם קלטות, הרפיה ? או קלטות התעמלות אירובי בלילה (יש כאלה שהכרתי שהיו עושות התעמלות אירובית בערב, מקלחת ושינה נעימה-ויש שהיו מתעוררות מזה). מה עם להכנס למיטה עם רדיו לידך, יש מלא תוכניות לילה, שיחות, שירים? חשוב מאוד בערבים לא לעסוק, להעלות שיחות, לדבר על הדברים שמדאיגים אותך בחיים-זו טעות שרובינו עושים. בערב לא לפתח שיחות רציניות על כאב, חרדה, קשיים וכו.....בערב להתעסק בשטויות, בדברים קלילים, בדברים של פאן, בדברים שלא קשורים עמוק לחיינו. אני יודעת שתגידו לי רחללללללללללללללל, אני בדכאון את לא מבינה? אני מבינה הכל, אני נמצאת בזבל של הזבל, השבוע הזה קשה לי, אבל משתדלים בערב כל הזמן להעביר שיחה למשהו שלא קשור למצבי , לכאב, לחרדה, לדאגה. אפילו לקרוא פורומים ברשת זו דרכי להסיח את הדעת, כדי לישון קצת יותר רגועה, או להכנס לאתר הששבש ולשחק ולהיות מרוכזת במשחק המחשבות נעלמות. רחל-נשמה שאין לה מושג מה היא כותבת , כי לא התעוררה עדיין למרות שפיזית ערה שעתיים וחצי.

למעלה