עצים, פרחים, צומח....

yifatushtush

New member
עצים, פרחים, צומח....

שהייתי קטנה, לפני שנתיים (כן, גם כיתה ג' זה קצת קטן..) וגם לפני הרבה זמן, שהייתי בגן, דיברתי עם עצים ופרחים..סתם כי הייתי בודדה. לא הייתה לי חברים. העצים אז ענו לי על כל שאלה. ממש נתנו לי מידע שלא ידעתי. עכשיו שאני קצת יותר מבינה, ועדיין מדברת עם עצים אז...איך הם בדייוק עונים לי ואני שומעת אותם?? יש להם קול שמתעמם ברוח, קול קליל, עובר...זה ההסבר הכי טוב שלי...אבל הוא לא מובן. כשגרנו בבניין, תמיד שהלכתי לבד בבית ספר אמרתי "בוקר טוב" לעץ שבגינה של הבניין, לפעמים מחבקת אותו. אני ילדה שאוהבת לתת אהבה לכל אחד ולכל דבר...מה אתם חושבים?

דגנית

New member
את פשוט חשה את האנרגיה שלהם

את האנרגיה של הבריאה, את הקוסמוס את הלחישה שלו.. ואת מרגישה את תשובות בתוכך בתנודה של האנרגיה.. בקול של הרוח, ברשרוש של העלים בתחושה.. לצמחים לעצים יש אנרגיה נפלאה לא סתם שמים יד על העץ ומתחברים לאנרגיה ומתמלאים ממנה.. אני חושבת שפשוט התחברת דרך העצים והצמחים לעולם של המדריכים שלך, לעולם הפיות והמלאכים והמדריכים שלנו והקסם הזה הקשר הזה, לא אבד לך. תמשיכי להינות ממנו, מהחיבור הזה. זה נפלא!

עשו פעם ניסוי../images/Emo39.gif

בעציץ אחד טיפלו רגיל-השקו ודישנו ובעציץ האחר גם השקו ודישנו אבל גם דיברו אליו וברכו אותו בבוקר טוב וכל מיני מילים חמות. העציץ שדיברו אליו התפתח הרבה יותר.....
העצים והפרחים נותנים לנו המון אנרגיות אני תמיד מרגישה כל כך טוב, כשאני מטיילת בירוק שבצפון הארץ ונהנית להביט בגינה הקטנה בביתי

maayankr

New member
יפעתי

אני מאוד מתחברת לדברייך גם אני כשאני מטיילת תמיד מביטה בהם מדברת אליהם נוגעת בהם לפעמים אני משתגעת מנפלאות הבריאה כשהייתי יותר קטנה , היו מחבריי שהיו אומרים לי : "מה קשור עץ עכשיו"? "מה קשור כוכבים עכשיו"? ועזבתי את זה .. תשמחי על החיבור המדהים שלך עם הבריאה

ToryMaster

New member
גם אני מדברת אליהם

מגיל מאוד צעיר הייתי יושבת עם עצמי ומדברת אל האבנים והשמיים והצמחים, אפילו שהיו לי הרבה חברים. אני מאמינה שיש להם נשמה, אולי לא בדיוק אותו סוג כמו לבני אדם, אבל נשמה, וכשמדברים מנשמה אל נשמה - הנשמות שומעות. היקום נותן לנו אהבה, ובהחלט מגיע לו לקבל קצת בחזרה

את מזכירה לי את הספר

"הנבואה השמיימית" שם מדברים הרבה על להעניק אור ואהבה לטבע להתפעל מיופיו והוא יחזיר אלינו גם אנרגיות אהבה

למעלה