עציץ פורח כמרכז שולחן

עציץ פורח כמרכז שולחן

אני חוזרת על שאלה ששאלתי ואף אחד לא ענה לי. איך הייתים משדרגים ונותנים ערך מוסף עיצובי

ronaytal

New member
אני מנסה את כוחי בעיצוב:

1. הייתי מנסה להתאים את הצבע של העציץ והפריחה למפה/כלים/מפיות וכד'. שלפחות משהו אחד מכל אלה יהיה בגוונים של העציץ. 2. מניחה סביב העציץ כוסות יפות או משני צידיו שני בקבוקי יין.

בועז בר

New member
את רוצה בעצם להסתיר את העציץ עצמו, נכון?

הכי פשוט וזול הוא להשתמש בחמרי האריזה הקשיחים כמו גלילי רשת קוקוס (זה נקרא כאן רשת שערות סבתא). אז גוזרת רצועה ברוחב של גובה העציץ (או כפול ומקפלת) מעגלת לגליל ומשדכת בסיכות לפי היקף העציץ. עוד אפשרות שפעם הייתי עושה הרבה בתור פתרון זול יחסית למרכז שולחן הוא למעשה "דמוי עציץ פורח". לוקחים עציץ טרקוטה קטנצ'יק, או פלסטיק ועוטפים אותו ברשת, אח"כ שמים בפנים ספוג שנמוך בס"מ או שניים משפת הכלי, תוקעים כמה פרחים קטנים (3-4 טוליפים, או 7-8 נוריות, או ליליה אחת פתוחה...) ומכסים את הספוג בטוף דק או בחלוקי נחל קטנים, ואפילו חצץ גרנוליט יכול לעשות את העבודה. יש לזה לוק קצת שונה מעציץ פורח, וצ'יק צ'ק להכין. העלות פחות או יותר כמו עציץ פורח מהמשתלה.

עציץ פורח

אני לא צריכה להסתיר את העציץ, יש לי כלי יפה , אבל חיפשתי איזו שהיא תוספת כדי שיראה עוד קצת מחשבה, כמו ענפים מסולסלים שתקועים בעציץ או קיטומים בתחתית או......... לא יודעת משהו שהלקוח לא יכול לעשות כי אני מעצבת והוא לא. אני מקווה שהסברתי את עצמי כי הרי לשים עציץ פורח בכלי יפה גם הלקוח יכול לעשות ובעצם המחיר של זה מוגבל לעומת עיצוב שאין לו מחיר

למעלה