עציצים מעוצבים

Aשיר

New member
עציצים מעוצבים

יש בחנויות עציצי חרס מקסימים עם ציפוי כמו חול . מישהו יודע איך עושים דבר כזה ?

psa

New member
A שיר - יש חומר בחנויות לחומרי

מלאכה ושמו: GRANITE STONE חברת: DINCAN הוא קיים בהרבה צבעים . צובעים את הכלי , מתיישב ויש תוצר מקסים.

לילך1

New member
היי....ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

עציצים אפשר לקנות בכל חנויות עשה זאת בעצמך (עציצים מפלסטיק או מחרס )....כמו הום סנטר אייס ואפילו במשתלות. את יכולה לקנות עציץ פשוט ביותר ולצבוע אותו בצבעי גרניט (אותם ניתן להשיג בכל חנות יצירה בשלל צבעים ) או לצבוע את העציץ בצבע אקרילי ועליו לצייר או להדביק תמונות מיוחדות ....

sigaliot

New member
רעיון לצביעה עם טקסטורת חול....

במקום לבזבז כספים על ספריי גרניט , את יכולה לקחת צבע אקריליק או גואש ופשוט להוסיף לו חול בנין (לא חול ים כי יש בו מלח!!!) שק של חול בנין עולה אולי 50 ש"ח ויספיק לך לשנה שלמה.....הצבע נהיה סמיך כמו דבש ויוצר טקסטורות נהדרות....עיצבתי לאיזה זוג דירה וצבעתי להם קיר אחד בטכניקה הזו....יצא מהמם , כולם שואלים מה השיטה ולא מאמינים שזה סה"כ צבע אקרילי מעורבב עם חול.

NFN123

New member
סליחה על הבורות,

אבל פשוט עירבבת צבע של טמבור עם חול? לפי כמות שהתחשק לך?

popo11

New member
שניה פספסתי משהו.

לצבוע פלסטיק עם צבע ארקילי? זה לא מתקלף? ואם העציץ צריך לעמוד בחוץ?
אני לא מבינה כלום ....

ABABI SHARON

New member
לדעתי זה לא חרס אלא תחליף זול

לדעתי זה לא חרס אלא תחליף זול נסי לערבב חול עם דבק לא מבריק ולא נמס במים ומרחי על העציץ או מרחי דבק אקרילי על העציץ ושפכי עליו חול לא מלוח.

psa

New member
מצורפת תמונה של כוס זכוכית שעיצבתי

בעזרת ה-GRANITE STONE. כפי שניתן לראות , "צבעתי" עם מספר צבעים . ברכות

Aשיר

New member
../images/Emo39.gifתודה לכולכם על הרעיונות../images/Emo39.gif

ראשית, תודה על כל הרעיונות. אני אנסה את שתי השיטות שהועלו פה. שנית, אשמח לעזור בדברים אחרים בהם אני טיפ טיפונת יותר מבינה ! תודה לכולכם
שירA

av_i_va

New member
נשמח מאוד../images/Emo140.gif

גם לענות וגם ללמוד. מהו התחום בו את עוסקת?

למעלה