עצירה להתרעננות

עצירה להתרעננות

ערב טוב לכם.שמי אסתי ולצערי לא עובדת כרגע. מסוקרנת מה אפשר לקבל מהפורום ואולי לתת ..........אפשר לעזור לי בעבודה אולי ?חצי שנה כבר לא עובדת ואין עבודה בתחום שלי עבדתי פעם אחרונה אחראית משמרת במרכול גדול.ואני מתחילה להיות פסימית. אם מישו יכול לעזור אז תודה מאסתי

ערב טוב אסתי

זהו פורום עבודה מהבית. האם בכוונתך לעבוד מהבית? חשבת על סוג מסוים של עבודה? מוזמנת להשתתף ולהעזר ככל האפשר.

רק לעבודה מהבית

למה הכוונה שלך אולי אני לא במקום הנכון?.......מה אני יעשה כבר מהבית שלי?היתי כל הזמן פותרת בעיות במרכול קצת מלובלבת

י יעל י

New member
לא הבנתי

את כן מעוניינת לעבוד מהבית? או שלא? הפורום הזה כשמו כן הוא - "עבודה מהבית" לאנשים שהעבודה שלהם היא מהבית, או שהבסיס שלה הוא בבית. שאלת במה הפורום יכול לתרום לך - אם את מתכננת עבודה מהבית הוא יכול לתרום לך רבות, ואם לא - אז הוא לא יכול לתרום לך כלום ואז את מוזמנת לנסות בפורומים אחרים (מחפשי עבודה למשל). יעל

למה את ככה כועסת

אני קצת מבולבלת ואני הייתי רוצה עצה זה הכל אין לי עבודה במקצוע מה את עושה מהבית ? מה אתם עושים מהבית לא ידעתי שיש עבודה חוץ ממטפלת או כתבנית ודברים דומים

י יעל י

New member
אני בכלל לא כועסת - באמת לא הבנתי

ואם את שואלת אני אפילו אשמח לענות לך - אני באופן אישי עובדת על פרויקט גדול של ארגון אירוע ממלכתי בהשתתפות נשיא המדינה ואורחים נוספים. את כל הפרויקט אני מנהלת מהמשרד שיש לי בבית, מהמחשב, הפקס והטלפון בבית שלי. ואני גם מקימה עסק משלי. יש המון עבודות שאפשר לעשות בבית - החל ממטפלת וכתבנית כמו שאמרת, וכלה בניהול פרויקטים, עבודה כשכירה בחברה גדולה שמסכימה שחלק מהזמן תעבדי בבית, או עבודה בעסק פרטי מהבית. אפילו בעלי מקצועות כמו גרפיקאי, פסיכולוג, עורך-דין, לפעמים עובדים מהבית. עבודה מהבית לא מתאימה לכל אחד, אלא בעיקר לאנשים שהם עצמאים באופיים, יכולים לבנות לעצמם מסגרת בלי שמנהל יגיד להם מה לעשות, ובעלי משמעת עצמית. למי שזה כן מתאים, זה כיף גדול. עכשיו מה איתך? במה את מעוניינת לעבוד? האם עבודה מהבית היא אופציה? זה מה שרציתי לשאול אותך מלכתחילה. דרך אגב - בת כמה את? בגילאים צעירים, אחרי צבא, בדר"כ מחפשים חבר'ה במקום העבודה, ועבודה מהבית ממש לא מתאימה. יעל

זה צעירה 28 ?

את משהו כמו כנס טללים לא ?הם עשו לנו הפקה כל הכבוד לך על היוזמה . איך יש לך זמן בכלל . אותי מענין מאד לבשל מהבית או לנסות משהו שאף פעם לא עשיתי למכור כל מני מנויים או תרומות בשביל ארגונים ואני אהיה בבית במקום בעבודה .נשמע טוב לא

י יעל י

New member
לא מכירה את כנס טללים

אבל זה אכן פרויקט מאוד יפה. יש לי זמן, כי זאת העבודה שלי. זה מה שאני עושה כרגע לפרנסתי. כשאני קמה בבוקר, אני לא הולכת לעבודה, אלא מתלבשת ונשארת לעבוד בבית. (חוץ מפגישות שאני יוצאת אליהן). אני בטוחה שאם תחפשי טוב, גם את תמצאי משהו שאת יכולה לעשות כדי למלא את הזמן הפנוי שיש לך (חוץ מחיפוש עבודה). את צריכה רצון ויוזמה, ללכת, לחפש, ולעשות. שיהיה בהצלחה. יעל

אני רוצה להגיד תודה

וכל הכבוד לך יש לך זמן בכלל לישון? כל הזמן את עובדת גם יום וגם לילה.תודה

melodynoa

New member
גם אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

רוצה לעבוד מהבית. אני בת 22, התחלתי ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים פעמיים בשבוע, בערבים, ואני מתה על להיות בבית. בעצם, לצאת מהבית ולעבוד תחת בוסים, קצת עושה אותי חולה. האמת היא שאני לא מסוגלת לעבוד בחוץ. אני טובה באיסוף מידע, במחשבים באינטרנט, בהקלדה, בניסוח, יש לי ידיים טובות, אני מכירה ושולטת בכל תוכנות אופיס, אני טובה בעברית, אנגלית וספרדית.... יש לך רעיון לאן אני יכולה לשלוח את קורות החיים שלי? את מי זה יכול לעניין? אפילו לפרוייקטים זמניים. תודה,

י יעל י

New member
מה זאת אומרת למה? - להתלבש לעבודה

נראה נורא כיף לעבוד בבית מה? לא צריך לקום בבוקר, לא צריך להתלבש, אפשר לעשות מה שמתחשק. שטויות. עבודה מהבית היא כמו עבודה אחרת, עם מחויבות ולוחות זמנים והכל - אבל בלי בוס, אלא את חייבת להיות הבוס של עצמך. בלי להתלבש אני יכולה לשכוח מלעשות משהו במשך היום. יעל

למעלה