עצירות אצל ילדה בת שנתיים

ifatpl

New member
עצירות אצל ילדה בת שנתיים

שלום לך אני אמא לתאומות בנות שנתיים ושלושה חודשים. אחת הבנות סובלת מעצירות מגיל חצי שנה. אנחנו בטיפול אצל גסטרו ילדים ולא מזניחים את הבעיה אבל הטיפול שהוצע לי אינו לרוחי והייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספת. נגה עוצרת את היציאות שלה באופן קבוע. היא נעמדת בפינת החדר מכווצת כולה אומרת לי (סליחה על התיאור) " אמא , קקי קקי) היא אדומה כולה אבל בסופו של דבר ישנה רק מריחה על החיתול ולא שום דבר רציני. זה יכול לקרות במשך 4-5 ימים שבסופם אין לנו ברירה ואנחנו משתמשים בנר גליצרין או בחוקן. מעבר לכך כל יום היא מקבלת בערב לפני השינה 2 כפיות של אבילק. נשללה כמובן פיסורה ,ע"י הגאסטרו לפעמים יכול להיות שבוע שהכל בסדר ואז זה חוזר על עצמו, לפעמים יכול להיות יומיים שזה בססדר ואז זה חוזר על עצמו. מבחינת תזונה אנחנו מקפידים מאד, גם בגן, לא לתת לה מזונות שייגרמו לה קיבה קשה. בבית אנחנו מקפידים על ירקות, פירות, סיבים תזונתיים והרבה מאד מיים. הגסטרו חושבת שזו בעיה התנהגותית שקשורה לשינויים ושליטה, שבהחלט יש בזה משהו והציע לי לטפל בדרך של טבלאות ותגמולים. כל יום אחרי הגן לשבת איתה עד שתהיה יציאה ולתת לה מדבקה של סמיילי כל פעם שיש ועם אין אז סמיילי עצוב. לאחר 3 סמייים שמחים לתת לה פרס. אני לא חושבת שלילדה בת שנתיים השיטה הזו מתאימה. אשמח לקבל עיצה. יפעת

עצירות

נראה לי לאור התאור המפורט שלך שרופאת הגסטרו ילדים שלך מנהלת את הטיפול בילדה היטב.אכן יכול הליות שקיים מרכיב התנהגותי .בכל מקרה אם אינך שקטה תבקשי חוות דעת של גסטרו ילדים נוסף.

למעלה