עצירות אצל תינוקות

בונסאי

New member
עצירות אצל תינוקות

שלום ביתי בת חצי שנה סובלת מעצירות, מה כדאי לתת?

עצירות

בונסאי ערב טוב בהנקה המושג עצירות קצת שונה מאצל תנוקות אוכלים ומבוגרים. אם הילדה יונקת טוב, הבטן רכה והיציאה רכה היציאה יכולה להיות גם פעם ב 5-4 ימים בספרות מתוארים גם שבוע ואפילו 15 יום .. אם הילדה לא מתלוננת והכל שיגרתי אני לא רואה סיבה להתערבות אם כי ההמלצה של אסתיה תמיד שווה ניסיון. אם מציק לילדה הבטן ניתן לבצע עיסוי עם שמן קמומילה על הבטן עם כיוון השעון וכן מסאז באמבט כאשר המים חמים. ניתן גם ללחוץ עם האגודל מסביב לפי הטבעת ע"מ להפעיל את שרירי פאולה. אני מאמינה שעם המעבר למוצקים מע´ העיכול תסתדר. הרבה בריאות

מצטרפת לרפלקסולוג

בונסאי היי אנא צייני האם את מניקה? אם לא מה אוכלת הילדה? וכיצד מתבטאת העצירות ( האם היציאות קשות? האם הילדה בוכה לפני היציאה ? האם הבטן נפוחה וכואבת?)

לרכך את אזור הבטן בתנועות...

שלום כדי להפעיל את מערכת העיכול אפשר לעשות על אזור הבטן תנועות עם האצבעות של היד, כאילו מנגנים על פסנתר, נגד כיוון השעון. על הבוקר, לפני כל דבר אחר, לתת קצת מים ולפני השינה לתת קצת מים. להלביש אותה במכנסים כתומות, אפרסק, צהוב או ורוד. להימנע לחלוטין מבגדים אפורים או שחורים ובלי מכנסיים סגולים כחולים או תורכיז - לפחות כל עוד מערכת סילוק הפסולת לא פועלת כשורה. אני מאחלת לילדתך בריאות טובה במהרה. שבת שלום וחג אורים שמח אסתיה חלק מהעצירות הינה פסיכולוגית וקשורה כנראה למצב המשפחתי או לדיבורים עליה טרום הולדתה. אם ברצונך במידע נוסף, מתוך הפרטים שלי, אפשר ליצור עימי קשר.

yoelnd

New member
עצירות תיוקית

שלום! מסכים לכל הנ"ל , מעבר לכך, האם את נותנת לילדך ברזל? או כל תוסף אחר מעבר להנקה, אגב, היא ברוכה ותמשיכי כך....

למעלה