עצירות ילדה בת שנתיים

אותה בעיה

שרון שלום! יש לי אותה בעיה אצל בני בן 4, עדיין לא פניתי לגסטרו שאלתי האם פנית לפסיכולוג והאם יש לך טייפים להעביר לי. אודה לך מאוד רונית כתובת האימייל:[email protected]

שירילי1

New member
עצירות ילדה בת שנתיים

שלום רב בתי בת השנתיים סובלת מזה כחודשיים מעצירות כרונית ניסיתי בהמלצת רופאת הילדים פגלקס, שמן פראפין ואבילק שום תכשיר לא עוזר גם נרות הגליצרין לא תמיד מצליחים להשפיע, היא עוצרת את מתן היציאות על כן כבר ביצעתי מס' חוקנים , רק חוקן עוזר לילדה להוציא צואה וכזו יוצאת היא נתקפת בהתקף חרדה שכולל בכי צרחות , רעד והזעת יתר אני יודעת שחוקנים ושימוש בנרות לאורך זמן הוא לא טוב, אני די אובדת עצות, ניסיתי גם לשנות תזונה כלום לא עוזר ואין לי מושג מדוע זה קרה, לא ניסיתי לגמול אותה מהחיתול, גם בגן שאלתי אם קרה משהו או ששינו את התזונה וזה גם לא הייתי שמחה לקבל עצה מה לעשות למי צריך לפנות- האם מדובר בהפרעה התנהגותית אגב הייתי גם במוקד הרפואי של קופח וביצעו לה בדיקות דם רנטגן והכל היה תקין. תודה שרון

עצירות והחזקת צואה

כל יציאה נראית כמו לידה- דורשת הרגעה מיילדת וכרוחה בהזעה רעד וכו. הטיפול התרופתי עוזר חלקית החוקנים לא ממש מסייעים דרוש טיפול משולב כולל מרכיב התנהגותי אנא פני לגסטרו ילדים אם תרצי אשמח לנסות לסייע

שירילי1

New member
קביעת תור

שלום ד"ר וסרמן ניסיתי לתאם תור אליך דרך הקופה קבעו לי תור לעוד חדש וחצי קצת רחוק לי כי אני בינתיים משתמשת בגליצרין וכשזה לא עוזר אז בחוקנים ואני יודעת שזה לא בריא כי כל שאר התרופות לא עזרו (אבילק, פגלקס, שמן פראפין) השאלה אם ניתן לפנות אליך פרטי ומה הכתובת תודה שרון

למעלה