עצירות לתינוקת בת שלושה חודשיים |עז

גששית

New member
עצירות לתינוקת בת שלושה חודשיים |עז

בתי בת השלושה חודשים בדיוק סובלת מזה כשלושה שבועות מגזים ועצירויות קשות ביותר. כל יומיים אני עוזרת לה בעזרת מדחום לעשות יציאה ובמהלך היומיים האלה היא מתפתלת מכאבים. ניסתי מיץ עגבניות מסאג'ים והחלפת מזון מ סימילק טופ פריי ל - נובלאק הסגול לעצירויות ושום דבר לא עוזר , היום היה הגרוע ביותר ורופא המשפחה נאלץ לעשות לה חוקן עם הוראה שאם תוך 24 שעות לא יהיה לה עוד יציאה לעשות שוב עוד חוקן. מה עושים ???? כמה זמן זה יכול להמשך ??? אודה לתשובתך המהירה .

עויתות מעיים ועצירות

קשה לתת מענה ללא בדיקה והערכה גופנית יש לבצע בדיקה רקטלית על ידי רופא מיומן- לשלול היצרות של פי הטבעת הרבה הצלחה

גששית

New member
תודה על תשובתך המהירה - שאלה נוספת

במידה ואין זו בעיה של היצרות של פי הטבעת, האם אפשר לתת לה מי שזיפים בגיל שלה , ואולי להתחיל בפירות ? משקלה הוא מעל 6 ק"ג ואת מיץ העגבניות היא מקבלת בצורה יפה. האם יש תרופות שעוזרות להקלה על עצירות שאפשר לתת לתינוקות בגיל הזה ? ושוב תודה על תשובתך המהירה.

התחלת פרות

לא מומלצת לפני גיל 5 חודשים אין מניעה לתת מעט עגבניות לגבי שזיפים- אני ממליץ לתת כמות של 2-3 כפיות ליום בלבד- וניתן להכניסן לתמ"ל- כמות גדולה יותר יכולה להתבטא עם שלשולים חשוב לעקוב אחר ההמלצה שלי לפנות לגסטרואנטרולוג ולעבור בדיקה רקטלית- ולא חוקנים כל טוב

למעלה