עצירות נוראית

33observer

New member
עצירות נוראית

יש לי עצירות מחרידה שיכולה להמשיך עד שבוע ימים. אני סובל מכך שנים. עם העצירות מגיעים גם גזים נוראיים (אני בכלל לא יוצא עם בחורות עקב כך). נכון שאם אקח כל יום לקסטיב זה או אחר זה יעזור אבל אני לא מעוניין. יש איזה פתרון מאסיבי? בבקשה לא להפנות אותי לשזיפים שחורים, fuber one, קוביות פירות יבשים וכהנה. את כלם ניסיתי ורק העליתי במשקל. תודה

א.א.

New member
יש לי הצעה בשבילך

בבוקר, עם הקורנפלקס (רצוי אולי דווקא עם דייסת קוואקר),תוסיף לצלחת בערך 1 כפית/כף-תלוי בתוצאות של זרעי פשתן(יש בחנויות טבע-טחון כמדומני). המלצה מורחבת:בקערה,תשים קצת פתיתי קוואקר עם קצת מים רותחים (וגם חלב-אם אתה רוצה)לריכוך/בישול הקוואקר,פשתן,קצת דבש ובתאון ולבריאות.

עצירות

שלום! הפיתרון צריך לבוא מהיסוד - שינוי ואורח חיים בעיקר מהתזונה!!! לא ציינת גיל, עיסוק , האם לוקח תרופות, משקל יתר? ופרטים אחרים. לכן אם אתה מעונין לפתור את הבעיה (והיא מאוד פשוטה) ניתן לטפל ביעילות ובמהירות ובבטיחות גבוה רק לאחר ראיון עומק אצל מטפל רב-תחומי. ההצעה שנכתבה טובה , אולם, היא לפיתרון זמני כמו כדורי פירות יבשים... מעבר לכך ניתן לבצע עיסויי בטן, ופטנטים אחרים..... אשמח לעמוד לרשותך!

gold12

New member
יש לי הצעה

שלום, יש לי הצעה שאולי תוכל לעזור לך, ישנו תוסף מזון נוזלי שנקרא אינטרא שאחת מהמטרות שלו היא לנקות את הגוף מרעלים ולהגן עליו מחומרים כימים מודרניים. יתכן שזה יוכל לעזור לך, לי זה עזר. האינטרא אינה נמכרת בחנויות אם תרצה להשיג זאת תיצור איתי קשר באימיל בהצלחה

shabis

New member
עצירות

דבר ראשון בבוקר קח 2 כוסות מים פושרים עם כף שמן זית עושה נפלאות

למעלה