עצירות פסיכולוגית אצל בת 6

אינסה

New member
עצירות פסיכולוגית אצל בת 6

שלום, וברכות על פתיחת הפורום החשוב הזה! ראיתי כבר ששאלו על עצירות אצל ילדה. גם לנו יש בעיה כזאת. כל החיים שלנו סובבים סביב הקקי. יש צעקות ותלונות ובכי עד ליציאה (וזה יכול להמשך ימים) בזמן היציאה עצמה- אין שום תלונה. מה עושים? איך יוצאים ממעגל הקסמים הזה? היא לוקחת אבילאק מדי פעם, אוכלת בריא-הרבה פירות וירקות, היא מקבלת דייסיבית בתוך מרקים, היא שותה לא רע (מים מינרליים ומיץ תפוזים) אבל היא אוכלת גם יורורטים מתוקים (דני וכאלו) ומתוקים אחרים אבל לא בהגזמה. מה עושים? אני כבר לא יכולה יותר!!!!! שאלה חשובה, אילו בדיקות חייבים לעשות? מה הגישה באשר לבדיקה פולשנית? אמרת שיש לך גישה טיפולים מיוחדת, הייתי שמחה לשמוע עליה. האם אתה מקבל מטופלים של קופ"ח כללית, מחיפה, עם מושלם? תודה, אמא מיואשת אנא עזור לי להציל את הילדה מאובססיה סביב פי הטבעת שלה

אהבתי את הכותרת שלך

גם אני מסכים שאצל הבת שלך כנראה מדובר בעצירות פסיכולוגית הפרות האבילאק ושאר המרככים לא יגרמו לה לשחרר את פי הטבעת הקופה לא תיתן לכם עם או בלי מושלם להגיע אלינו- ואני יודע שבחיפה יש ממיטב הגסטרואנטרולוגים בארץ הייתי מנסה תוכנית התנהגותית ואולי שוקל להתייעץ עם פסיכולוג גם כן לבנות תוכנית של המרת שליטה הרבה הצלחה

אינסה

New member
תודה ../images/Emo124.gifועוד שאלה

נניח שהחלטנו שהכיוון הוא פסיכולוגי בלבד, בכל זאת אני לא שקטה. איזו בדיקה צריך לעשות כדי לשלול חלילה בעיה פיזיולוגית. עם המושלם אני יכולה להגיע לכל רופא, למה הנך סבור שאם אני גרה בחיפה, אני צריכה להתקע עם הגסטוראים שפה? היינו אצל מומחה אחד, פרופסור, והוא פטר אותנו בשינוי תזונתי ובמתן פרסים אחרי כל קקי. מה לעשות שהילדה לא מתרשמת מפרסים? צחוק צחוק - אבל השאלה הבאמת מרכזית שלי היא - איזו בדיקה עלי לעשות כדי להיות שקטה, ולדעת בוודאות שהתופעה פסיכולוגית בלבד. אנא תשובתך המלומדת. תודה.

בחיפה יש גסטרואנטרולוגים מצויינים

ואני מאמין שאם ראית פרופסור הוא באמת מכובד מרככי צואה הנם חשובים- וגם שינוי התנהגותי הפרסים לא ממש יגרמו לבת שלך לעשות צואה- המרת שליטה כן תנסי להתייעץ עם פסיכולוג/ית לילדים אם תרצי נשמח לנסות לעזור בדנה כל טוב

למעלה