עצירות ?

rivka30

New member
עצירות ?

שלום אני סובלת מעצירות כבר יומיים ואציתי לדעת איזה תרופות סבתא אתם יכולים להמליץ לי כדי לעזור לי בענין

מלאכית קשוחה איתך. אורז עושה

עצירות. אבל גם אנחנו היינו קשוחים עם מלאכית, כך שמותר לה. נגד עצירות- שזיפים מיובשים, הרבה מים, תפוזים, ספורט, וישיבת בדואים ארוכה ככל האפשר- בכריעה כמו שעושים פיפי בצופים.

iditush11

New member
חוץ ממיץ שזיפים גם סיבים עוזרים

סובין לערבב כף מלאה בסובין ביוגורט ביו אמור לזרז את פעולות המעיים ולהקל על העצירות. זרעי פשתה, חילבה, אספרגוס גם עוזרים בזמן עצירות. תה מצמח שן הארי הינו משלשל קל ומסייע למערכת העיכול בזמן עצירות. וגם שמן קיק עוזר בעת עצירות קלה בלבד ולא כרונית!!

על הבוקר לפניי הכל

תסחטי חצי לימון, תמהלי במים..ותשתי... אחרי 10 דקות ..כף שמן זית.... ואם זה לא עוזר...מיצויי מיץ שזיפים..והדרך פתוחה..תנשמי..

רויהלה

New member
אהלן ../images/Emo140.gif

נוסף לכל המלצות, חוץ מאורז כמובן, ממליצה עם המון אהבה עם "סלק אדום" לנסות חבל על הזמן.. דרך אגב למי שקשה לקנות ולבשל סלק אדום יש היום סלק מבושל ומוכן בסופרים. בהצלחה

iditush11

New member
סלק באמת עוזר!!

רק יש לו תכונה אחת מעצבנת, אם אוכלים ממנו בכמויות, הסלק צובע את השתן ואת הצואה בצע אדום טיפוסי כזה ואני אישית זוכרת שפעם נלחצתי מכך וחשבתי שכבר קרה לי משהו, אז לא לאכול כמויות כי זה גם עלול לגרום לשלשולים לא נעימים.

למעלה