עצירת שתן

עצירת שתן

מישהו מכיר מה עושים עם התופעה? חוסר שליטה על הסוגרים יכול להופיט בשני הכיוונים. השאלה האם למישהו יש "פטנט" איך להתגבר על התופעה? שמאד מטרידה! תודה, דורית

סיאמית

New member
לא ברור אם את מתכוונת

ש"בורח" לך או שבכלל את לא עושה פיפי? אם הכוונה שאת חייבת לעשות פיפי כל כמה דקות ובורח לך... אז יש כדורים שמפחיתים את התופעה הזו למינימום. ז"א, מ5000000 פעמים ביום זה יורד להרבה פחות. אם את רוצה אברר לך את שם הכדורים.

עצירה

הבעיה היא חוסר שליטה בשלפוחית כך שאי-אפשר לעשות פיפי, שעןת! וזה מטריד בעיקר שאני צריכה לצאת מהבית.

סיאמית

New member
אם כך...

יש תרופות משתנות אבל יתכן שמה שאת צריכה זו פיזיוטרפיה לשרירים הטבעתיים ו/או לקחת תוספי מזון שעוזרים במתן שתן. בהצלחה... אין לי רעיונות נוספים לצערי...

אורית...2

New member
דורית !!!../images/Emo8.gif

זה נורא פשוט !!! בבית פותחים את הברז שיטפטף...כמו שעושים לילדים קטנים....ואין שום בעיות ... בחוץ...אם את בבית שיש בשירותים ברז ....אז אין בעיות, ואם אין ...אני לא מצאתי פתרון ... אם למישהוא יש פתרון אשמח גם לשמוע ....

סיאמית

New member
קורה גם

ששרירים טבעתיים כמו פי הטבעת הם ספאסטיים ואז השליטה קשה עליהם... אולי תרופה נגד ספאסטיות? כמו בקלוסל למשל?

RomiVais

New member
היי דורית... ../images/Emo13.gif

גם אני לא כל כך יודעת מה להציע לך לעשות... אבל בטוח יש משהו לטיפול בתופעה. שאלת את הנאורולוג שלך? זה נראה לי הכי הגיוני לעשות. שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב רומי

אורית...2

New member
שיטת פאולה !!!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

דורית ....יש לי חברה שהיתה עם אותה בעיה 20 שנה !!! זה לא ממחלתנו זה מסיבה אחרת ...היא הלכה למישהיא שהמליצו לי עליה ,ואני העברתי לה את ההמלצה, ואחרי פעם אחת !!!! היא זרקה את הקטטרים שהיו לה (היא היתה 4 פעמים ביום מרוקנת את עצמה לבד עם קטטר ...) בסך הכל היא הלכה אליה 4 פעמים !!! והיום אם תשאלי אותה...היא כבר לא זוכרת שהיתה לה איזו שהיא בעיה ... אם מישהו\יא, רוצים את הטלפון שלה ...בשמחה !!! היא מפתח תקווה .

Shooshi

New member
רעיון נוסף

יש במרפאה האורו-גניקולוגית בבי"ח ליס (באיכילוב) פיזיותרפיסטית שמטפלת בשיטת ביו-פידבק. אלה תרגילים שמיועדים לחזק ולשפר את השליטה בשרירי רצפת האגן. לדעתי כדאי לך לנסות. שמה יהודית שריג.

RomiVais

New member
היי שושי - ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? תודה על המידע... אני בטוחה שכל פרט יכול לעזור... וכיף שיש מי שימסור את המידע. מה הביא אותך אלינו? יש לך קשר כלשהו לטרשת? אשמח אם תספרי מעט על עצמך שיהיה לך לילה טוב וסוף שבוע נפלא רומי

Shooshi

New member
תודה רומי!

האמת היא שהקשר שלי לטרשת הוא עקיף, המחלה אובחנה לאחרונה אצל מכר שלי ורציתי לברר מידע לגביה. קראתי מעט ברשת והגעתי לפורום המקסים הזה, וכולי התפעלות מהאנשים הנהדרים שכותבים בו. מאחלת לכם הרבה הצלחה (ובריאות כמובן). לגבי המידע שמסרתי- אני אישית טופלתי אצל אותה פיזיוטרפיסטית בעניין אחר, לכן אני ממליצה עליה בלב שלם.

RomiVais

New member
היי שושי ../images/Emo13.gif

אני מבינה את הקשר שלך למחלה את בטח דואגת ואיכפת לך מאוד ממכרך... תודה על מה שאמרת לגבי הפורום -
שיהיה לך ערב נפלא רומי
נ.ב. אם תרצי את מוזמנת להזמין את מכרך להצטרך אלינו...

למעלה