עצי דיון אמיתיים

Justin Angel

New member
עצי דיון אמיתיים

אני מעוניין לפתוח מדי פעם לפעם נושא דיון אמיתי בפורום שבאמת קשור בצורה ישירה לנושא, אם זה מהבחינה התיאולוגית, מהמבט החברתי, תפיסת העולם שלנו, תפיסת האלוהות וכך הלאה. באמת אני חושב שיש די והותר אנשים איכותיים שיכולים ורוצים להביע את עצמם בסוגיות האלו. אבל לפני שאני עושה מעצמי צחוק (שוב
) וכותב מאמר בסיס ומנסח יפה כל שאלה ושאלה לפתוח את הדיון, אני באמת מעוניין בחוות הדעת של כולם. האם אתם מסכימים שזה רעיון טוב לקיים כאלו דיונים תרבותיים בפורום? האם אתם תשתתפו בדיונים כאלו? חוסר תשובה לשאלות אלו פשוט יתקבל כסירוב ושלילה, וזה חבל פשוט לשלול רעיון שנראה יחסית מאוד טוב בלי אפילו לתת חוות דעת אמיתית.

kat re

New member
אני באמת חושבת שזה יועיל..

לפורומינו הקט, כל זאת בתנאי שהדעות שיובעו כאן יהיו בדיוק זה, דעות. ושאנשים יזכרו לשם מה הם כאן ואת העובדה שמה שמצחיק אותם עלול לפגוע באחר ולכן לשקול מילים.... אבל זה הצד היותר התנהגותי.. אני אישית אשמח להישתתף בדיונים מסוג זה. ( כל עוד באמת יהיה לי מה לכתוב)

Weirdi

New member
לשניה

חשבתי באמת שזאת שאלה רצינית. ודרך אגב- אתה לא יכול לגרום לנו להשבע שנענה לכל. כל אחד ומה שמעניין אותו. ומה שהוא רוצה להגיב עליו....

suki da yo

New member
אני חושבת שזה מאוד יעזור

גם לידע של כולנו, גם לרמת הפורום, ואלי גם לכמה אנשים (כולל אותי) שבעקבות זה ילמדו לשלוט בכעס הוירטואלי שלהם:)

למעלה